2777
2789
عزیزم درخواست دوستیمو میگیری عکسشو بفرستم 

بیاین نتیجه رو به مام بگین

نگران شدم

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
سلام عزیزم شبیه جان 😂خوبی، کجا بودی😥😥😥😔😔😔 فکر کردم کاری کردم از دستم ناراحتی🙁🙁🙁

عه نه بابا

نمیدونستم چنتا ا داری😂😂😂💋

مرسی عزیزم.تو خوبی😋

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه نه بابا نمیدونستم چنتا ا داری😂😂😂💋 مرسی عزیزم.تو خوبی😋

یعنی چی چند تا ا؟ 🙁🙁

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
یعنی چی چند تا ا؟ 🙁🙁

شکلاااااات نمیدونستم چنتا ا داری ک سرچت کنم دوباره درخاست بدم😥😂😂

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

شکلاااااات نمیدونستم چنتا ا داری ک سرچت کنم دوباره درخاست بدم😥😂😂

بخدانمیفهمم چی میگی خانومی😒

درخواستتو قبول کردم😍😍😍

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
بخدانمیفهمم چی میگی خانومی😒 درخواستتو قبول کردم😍😍😍

عه میگم نمیدونستم اسمت چنا ا داره تا سرچت کنم بهت درخاست بدم دوباره الان ک تو تاپیک دیدمت دادم

مرسی😍

گرفتی؟😂

عه میگم نمیدونستم اسمت چنا ا داره تا سرچت کنم بهت درخاست بدم دوباره الان ک تو تاپیک دیدمت دادم مرسی ...

آره عزیزم😍😍😍😍

خب سخت گفتی دیونه😁😁

گلم 3 ماههه شب و روزم گریه شده..دیگه توانم رفته

عزیزم

میتونم بفهممت

دنیای آدم بچه شه

حتی اگه اینجوری باشه واقعا چیز جدی ای نیست

الان هزار جور جراحی میشه انجام داد

خداروشکر که سالمه عزیزم

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
من حاضرم قسم بخورم بچت هیچیش نیست و بزرگتر که بشه درست میشه لطفا بهم اطلاع بده اگه بردی دکتر و مشکلی ...

تورو خداا .به این شبای عزیز واسش دعا کنید..خیلی سختی کشیدم ..دیگه توان ندارم..