سنگر مدیر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 100 عنوان غم چشا دخترم داره دیوونم میکنه.. | مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 58 پست دخترم 3 ماهشه..یکی از چشماش کوچیکتر از اون یکیه..دارم دیوونه میشم.. 1399/01/09 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران6868 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3893 عزیزم درخواست دوستیمو میگیری عکسشو بفرستم بیاین نتیجه رو به مام بگیننگران شدم وژدانن به عنوان یه کرمانشاهی خیلی زور داره بشم به خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻 شَم شَمَه کوره= خفاش
dokhtareporteqali عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11420 سلام عزیزم شبیه جان 😂خوبی، کجا بودی😥😥😥😔😔😔 فکر کردم کاری کردم از دستم ناراحتی🙁🙁🙁 عه نه بابانمیدونستم چنتا ا داری😂😂😂💋مرسی عزیزم.تو خوبی😋 مهربانیهایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید میشود💜
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12245 عه نه بابا نمیدونستم چنتا ا داری😂😂😂💋 مرسی عزیزم.تو خوبی😋 یعنی چی چند تا ا؟ 🙁🙁 دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
dokhtareporteqali عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11420 یعنی چی چند تا ا؟ 🙁🙁 شکلاااااات نمیدونستم چنتا ا داری ک سرچت کنم دوباره درخاست بدم😥😂😂 مهربانیهایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید میشود💜
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12245 شکلاااااات نمیدونستم چنتا ا داری ک سرچت کنم دوباره درخاست بدم😥😂😂 بخدانمیفهمم چی میگی خانومی😒درخواستتو قبول کردم😍😍😍 دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
سنگر مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 100 آبجی منم دوسالشه یکی چشمش چپ میگیره مامانم خیل غصه میخوره یعنی کوچیکتره ی چشمش؟؟
dokhtareporteqali عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11420 بخدانمیفهمم چی میگی خانومی😒 درخواستتو قبول کردم😍😍😍 عه میگم نمیدونستم اسمت چنا ا داره تا سرچت کنم بهت درخاست بدم دوباره الان ک تو تاپیک دیدمت دادممرسی😍گرفتی؟😂 مهربانیهایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید میشود💜
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12245 عه میگم نمیدونستم اسمت چنا ا داره تا سرچت کنم بهت درخاست بدم دوباره الان ک تو تاپیک دیدمت دادم مرسی ... آره عزیزم😍😍😍😍خب سخت گفتی دیونه😁😁 دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
dokhtareporteqali عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11420 آره عزیزم😍😍😍😍 خب سخت گفتی دیونه😁😁 😅😅 مهربانیهایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید میشود💜
سنگر مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 100 بیاین نتیجه رو به مام بگین نگران شدم گلم 3 ماههه شب و روزم گریه شده..دیگه توانم رفته
باران6868 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3893 گلم 3 ماههه شب و روزم گریه شده..دیگه توانم رفته عزیزممیتونم بفهممتدنیای آدم بچه شهحتی اگه اینجوری باشه واقعا چیز جدی ای نیستالان هزار جور جراحی میشه انجام دادخداروشکر که سالمه عزیزم وژدانن به عنوان یه کرمانشاهی خیلی زور داره بشم به خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻 شَم شَمَه کوره= خفاش
__fateme عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 2555 یعنی کوچیکتره ی چشمش؟؟ نه یکیش وقتی میخواد نگا کنه بد جوره
irandokhtt عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3557 گلم 3 ماههه شب و روزم گریه شده..دیگه توانم رفته من حاضرم قسم بخورم بچت هیچیش نیست و بزرگتر که بشه درست میشه لطفا بهم اطلاع بده اگه بردی دکتر و مشکلی نداشت ان شاء الله
سنگر مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 100 من حاضرم قسم بخورم بچت هیچیش نیست و بزرگتر که بشه درست میشه لطفا بهم اطلاع بده اگه بردی دکتر و مشکلی ... تورو خداا .به این شبای عزیز واسش دعا کنید..خیلی سختی کشیدم ..دیگه توان ندارم..