2777
2789
عنوان

زن تقی

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اووه اینقد سوتی ازشون گرفته بودن تو اینستا

اونجا که گفت اب قطعه اب زمزم ربخته بود تو برنج

بعد فهیمه گریه کرد رفت شیر ابو باز کرد صورتشو شست😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
نه بابا از اول خاله بود

پایتخت دو رو ببین خدمتکار اون خانمه بود که نقی رو برد خونشون  درس عبرت پسرش بشه 

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
پایتخت دو رو ببین خدمتکار اون خانمه بود که نقی رو برد خونشون  درس عبرت پسرش بشه

اشتباه میکنی 😑

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
اشتباه میکنی 😑

دقیقه ۳۹/۳۴ثانیه فیلم رو ببینhttp://tamashatv.ir/episodeinfo/10890

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد