2777
2789
عنوان

یه راهنمایی

53 بازدید | 6 پست

بچه ها من قرارم چهارسال عقد بوده چون شوهرم سربازی نرفته 

بعد دوسالش گذشته 

خسته شدیم

شوهرم گفت برنامه ی من برای عروسی چهار سال دیکه بوده 

الان اگر عروسی بگیریم شاید نتونم خونه انچنانی بگیرم مثلا اگر دوسال دیکه۲۰۰یا۲۵۰متر بخام بگیرم

الان هرچی بتونم شاید مثلا۱۵۰دگ خیلیییییی بترکونم۲۰۰

یا ماشین رو قرار بود عوض کنه گفت الان نه همون دوسال دیگه 

گفت من دوس دارم زودترعروسی کنیم دوسال دیگه هم همرو تغییر میدم (برنامه کاریش حساب کتاب داره)

ولی الان با همین پژو و همین خونه۱۵۰متر باید عروسی کنیم

کفت فکراتو بکن بهم خبربده ک راضی هستی یا نه

منم نمیدونم چیکار کنم....

از طرفی چون همه اطرافیانم پیرو جوون خیلی الان منتظرن زندگیمو ببینن میکم صبرکنم از طرفیم میکم بیخیال حرف مردم

اخه پدرشوهرم وضعش خیلیییی توپه عقد گرفت برام همه فامیل دهنشون باز مونده بود الان میکم برم بد نیست؟شما بودین چیکار میکردین بین حرف مردمو چیزای دیگه

عزیزم ادامه نده برو سر زندگیت من ۴ سال کش دادم و دارم میدم دعوا هامون زیاد شده 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
عزیزم ادامه نده برو سر زندگیت من ۴ سال کش دادم و دارم میدم دعوا هامون زیاد شده 

اره ما هم داریم دعوای خانوادگی

شوهرمم بخاطر همین میکه 

میکه اذیت میشی چون خانواده من مشکل دارن باعقد طولانی

ولی خب چون پشتمه داریم مدیریت میکنیم مشکلی پیش نیاد

ولی خب از طرفی همه الان وقتی میبینن منو میکن برای عروسیت این باع بگیر هیچکس جز خانواده شوهرت انقد خرج بکن نیست یا مثلا میکن خونتون قراره ازاینا باشه ک تهش پیدا نیست

میکم الان برم یه خونه ای ک همه یجور دیگه فکر میکردن زشت نیست؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره ما هم داریم دعوای خانوادگی شوهرمم بخاطر همین میکه  میکه اذیت میشی چون خانواده من مشکل دار ...

من با خودش بحثم میشم 

ت ک خیلی بهتره اصلا واینسا من وایسادم تهش خوب نیست ک دارم میگممم 

وااااااا عزیز دلم اخهرا زشت باشه اصلا ب حرف مردم گوش نکن ب زندگیتو شوهرت بچسب انشالله بعد مراسمت یک سال دوسال بعدش اون خونه ای ک میخای و بگیر ت این شرایط اقتصادی ب این چیزا فکر نکن اونم اول زندگیت

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
من با خودش بحثم میشم  ت ک خیلی بهتره اصلا واینسا من وایسادم تهش خوب نیست ک دارم میگممم  ...

میتونم باهات دوست بشم

توی تل ؟ایدی بهت بدم باهم حرف فزنیم؟

خیلی خوبه شما هم عقد هستی و طولانی مدت راهنمایی میخوام...

میتونم باهات دوست بشم توی تل ؟ایدی بهت بدم باهم حرف فزنیم؟ خیلی خوبه شما هم عقد هستی و طولانی مدت ...

درخواست بده عزیزم ایدیتو بهم بده