پرواز؛ مدیر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 47 پست لطفا بگید این مثبته یا منفی پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند. 1399/01/09 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقامون،زندگيمه عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1955 مبارکه عزیزم 😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 مبارکه کاش منم این ماه ببینم مثبت😢 ان شالله خدا بزودی به تو هم بده پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
افسون۱۹۹۸ عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1809 مبارک باشه عزیزم. ولی ب بیبی چک اکتفا نکن حتما برو آزمایش. من بیبی چک منفی بود ولی بعد از ۳ ماه فهمیدم که باردارم.🤦🏻♀️
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 مبارکه خوش ب حالت قربونت عزیرم ان شالله خدابه توهم بده پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 مبارک باشه عزیزم. ولی ب بیبی چک اکتفا نکن حتما برو آزمایش. من بیبی چک منفی بود ولی بعد از ۳ ماه فهمی ... یعنی ممکنه مثبت کاذب باشه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
torkgiz عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1894 یعنی ممکنه مثبت کاذب باشه درصورتی کاذب میده که امپول هورمونی زده باشه میشه برا سلامتی نی نیم صلوات بفرسین لطفا مرسی🙏🙏
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 چندمه موعدت زدی؟ یک هفته گذشته پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
anesherli1377 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 133 یک هفته گذشته انشاءالله ب سلامتی و دل خوش ،بارداری خوبی داشته باشید.منم فردا موعدنه ،امیدوارم پریود لعنتی نیاد.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 انشاءالله ب سلامتی و دل خوش ،بارداری خوبی داشته باشید. منم فردا موعدنه ،امیدوارم پریود لعنتی نیاد. ان شالله توهم باردارباشی پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
افسون۱۹۹۸ عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1809 یعنی ممکنه مثبت کاذب باشه ایشالا ک صد در صد مثبته ولی خب آزمایش بدی خیالت راحت میشه. من چشمم از بیبی چک ترسیده دیگه بخاطر دو قلوهام.😐
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 ایشالا ک صد در صد مثبته ولی خب آزمایش بدی خیالت راحت میشه. من چشمم از بیبی چک ترسیده دیگه بخاطر دو ق ... یعنی برای شماهم جوابش کاذب بود؟ پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 ایشالا ک صد در صد مثبته ولی خب آزمایش بدی خیالت راحت میشه. من چشمم از بیبی چک ترسیده دیگه بخاطر دو ق ... به خاطرکرونا فعلا میترسم برم ازمایشگاه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.