2777
2789
عنوان

کنکوری های 99

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 86 پست
کاش زمان قطعی رو بهمون میگفتن ادم تکلیف خودشو میدونست در ضمن دوستان من کتاب عمومی ندارم چکار کنم😭😭 ...

چرا نمیخرید؟

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه کتاب ۵۰۰صفحه ای رو کفتم روزی پنجاه صفشو بخونم که ریسیدم به صفحه ۱۲۰ 😑

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کنکوریم

منم بی حوصلم اصن نمیتونم بخونم😣

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
اسمشون رو فراموش کردم. فقط یه فیلم دیدم.  میتونم بپرسم رشته تون چیه؟  و اگه تجربی هستید ...

بله تجربی هستم 

راستش من تازه شروع کردم اما خب زود جمع میکنم هرچند هدفم امسال نیس 

وعشقم تموم کرده داره اختصاصی هارو عمومی هام یک‌ماه دیگه تموم میکنه

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋
یه کتاب ۵۰۰صفحه ای رو کفتم روزی پنجاه صفشو بخونم که ریسیدم به صفحه ۱۲۰ 😑

کتاب درسی؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
منم کنکوریم منم بی حوصلم اصن نمیتونم بخونم😣

:(

:(

شروع کردی تو؟

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
بله تجربی هستم  راستش من تازه شروع کردم اما خب زود جمع میکنم هرچند هدفم امسال نیس  وعشقم ...

به امید خدا

از کجا؟؟همه جا تعطیله

اینترنتی. 

گاج مارکت نداره؟ 

شروع کردی تو؟

من بله اما خیلی مونده تموم کنم. 

من بله اما خیلی مونده تموم کنم. 

نه منظورم تو این روزا هستش

کتاب درسی؟ 

اره درسم تموم شده ولی همیشه مطالعه میکنم که عقب نیفتم و به روز باشم ولی نخونذم متاسفانه

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
نه نظام قدیمم هیچ جا نداره

اخی.