2789
عنوان

دندونپزشکی

946 بازدید | 8 پست

سلام کسی خیره سیدالشهدا تهران  دندون پر کرده؟؟کارشون چطوره؟قیمتاش در چه حده؟ کار ایمپلنت هم انجام میدن؟ من دندونام پر کردن میخاد شاید هم ب عصب رسیده باشه.  واینکه آیا جایی هست اقساطی ایمپلنت کنم؟؟البته برای بعد کرونا.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام.برای پر کردن دندون من درمانگاه شهید شکری میرم.توی ملاصدرا.دکتر ارتودنسیش افتضاحه.عباسیان هست اس ...

قیمتاشون چجوریه؟؟مثلا دندونای عقب رو چند پرمیکنه با عصب کشی؟

دندونت چرا افتاده که میخوای ایمپلنت کنی؟مسواک نمیزنی مگه؟

من کلا جنس دندونام خوب نیس.ازطرفی هم ب بی حسی حساسیت دارم و فوبیا دارم ب دندون پزشکی.چن ساله دندون شماره ۵فک‌بالا شکسته حالا قصد دارم کامپوزیت کنم میخام اون دندونمم ایمپلنت کنم .گفتم قبل کامپوزیت برم اونایی ک نیاز ب ترمیم هست رو درست کنم 

قیمتاشون چجوریه؟؟مثلا دندونای عقب رو چند پرمیکنه با عصب کشی؟

من با بیمه نیروهای مسلح ۲۱ تومن پر کردم.همون دندون پزشکی بقیه الله هست.بدون بی حسی درد میکشه.چون قسمت های کرم خورده دندونت رو میتراشه و چون دندون عصب داره واقعا درد میکشی.عصب کشی نکردم من فقط پر کردم.اگه بیمه نیروهای مسلح هستی خیلی عالیه.دکتراشم به جز همون عباسیان که ارتودنسیه خوبن.من واسه ایمپلنت اینا نرفتم اصلا .فقط پر کردن رفتم و راضی بودم.زنگ بزن بعد عید بپرس که با بیمت قرار داد دارن یا نه

من کلا جنس دندونام خوب نیس.ازطرفی هم ب بی حسی حساسیت دارم و فوبیا دارم ب دندون پزشکی.چن ساله دندون ش ...

واسه کارهای زیبایی اینا بگرد بهترین متخصص ها رو پیدا کن.کارهای زیبایی بیمه ندارن.ولی عصب کشی و پر کردن با بیمن