2777
2789
عنوان

خوب گفتم؟

205 بازدید | 17 پست

شوهرم عادتشه اگر خوابیده باشه با گوشی کار کنه، من پشت سرش بشینم همونطوری به کارش ادامه میده. 

بعد الان خوابیده بود روبه تیوی، جاریم رفت پشت سرش نشست کار داشت، شوهرم علاوه بر اینکه برگشت طاق باز خوابید، یه کم سرش رو هم بهش متمایل کرد🤪

الان شاید بیاید مسخرم کنید ولی خیلی حرکتش رف رو مخم. 

چون ظهرم لخت وایساده بود تو حمام داشت ریشاشو میزد، جاریم رفت تو اتاق دید شوهرم تو حمامه ها، رفت سر کمد کارشو انجام داد. شوهرمم هم خجالت کشیده بود هم بدش نیومده بود بنظر من. 

باز دوباره من حساس شدم. 

نمیدونم چرا اینا نمیرن تهران. اه

اینم بگم جفتمون الان خونه مادرشوهریم. 

و جاریمم فقط و فقط پیش شوهر من بی حجابه. 

الان میگم چی گفتم به شوهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جاری پررویی😒😒😵😵😵😳

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

مقابله به مثل کن من یکی از دوستام میگفت خانم یه بنده خدایی برای شوهرش کرم میریخته اینم نامردی نکرده واسه شوهر زنیکه کرم میریخته میگفت دیگه نشست سر جاش زنیکه!

تو زندگیت مثل شیشه باش هر کی شکستت جرش بده
و شما پیش برادر شوهرتون حجاب دارین؟

اره اونم داشت ولی پارسال برداشت. 

منم الان اجباری ندارم برای حجاب، خودم راحتترم. 

ولی گاهی حرف پیش میاد میگه اینکه یه تیکه پارچس تو هم سرت نکن، میخام بگم اگه یه تیکه پارچس چرا مثلا شوهر خواهرشوهر میاد خونه، سر میکنی

مقابله به مثل کن من یکی از دوستام میگفت خانم یه بنده خدایی برای شوهرش کرم میریخته اینم نامردی نکرده ...

من اگر مقابله به مثل کنم اونا میگن تو مشکل داری. 

مثلا به همه دنیا فحش میدن که چرا میرن سفر بعد اینا تو اوج کرونا برادرشوهرم با پلاک شهرستان رفته تهران ک بتونه راحت برگرده. 

ما از روز اول کرونا اومدیم اینجا به دلایلی و تو خونه هم موندیم. کلا هم قراره خونمونو بیاریم اینجا که موندیم. ولی اون شوهرش رف تهران خودش موند اینجا. 

شوهر من ک سادس ولی بعضی وقتا رفتار جفتشون میره تو مخم بدجور

ظهر فک کن شوهرم بدون لباس وایساده بود تو چارچوب در حمام، دقیقا رو به روی در اتاق خواب، صدای موزر هم بلند، بعد جاریم خیلی ریلکس رف تو اتاق کارشو انجام داد. 

شوهرم گف درو ببند فلانی همینطوری بی هوا اومد تو اتاق.