به سختی میگذره اما باید تحمل کرد به به خاطر یه چیزی ازدواج کردیم ویهویی شد کاش بیشتر فکر میکر ...
اکثر اقایونی ک معلمن دوسدارن زنشون هم همکارشون باشه
گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌 بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌 بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
فقط میگن کارمند باشه مهم نیست اما اولویتشون هم قشنگی هستش خیلی دنبال چنین مواردین
عزیزم میشه ملاکاشونو دقیق بگی؟؟چون منم یکیو دوسدارم معلمه... نمیدونم از فکرش بیام بیرون یا نه
من دیگه ترجیح میدم سکوت کنم دفاعیه های لازمو تاپیک قبلی کردم حوصله ندارم اینجا هم تکرارشون کنم،بریم از تاپیک
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها