2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟‌ زندگیشون در چ وضعیه از لحاظ مالی؟

به سختی میگذره اما باید تحمل کرد 

به به خاطر یه چیزی ازدواج کردیم ویهویی شد کاش بیشتر فکر میکردیم اخه ملاکامون زمین تا اسمون فرق میکنه

به سختی میگذره اما باید تحمل کرد  به به خاطر یه چیزی ازدواج کردیم ویهویی شد کاش بیشتر فکر میکر ...

اکثر اقایونی ک معلمن دوسدارن زنشون هم همکارشون باشه 

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
بمونید میفهمید

کدوم تاپیک منظورته؟؟

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
فقط میگن کارمند باشه مهم نیست اما اولویتشون هم قشنگی هستش خیلی دنبال چنین مواردین

عزیزم میشه ملاکاشونو دقیق بگی؟؟چون منم یکیو دوسدارم معلمه... نمیدونم از فکرش بیام بیرون یا نه

بمونید میفهمید

من دیگه ترجیح میدم سکوت کنم دفاعیه های لازمو تاپیک قبلی کردم  حوصله ندارم اینجا هم تکرارشون کنم،بریم از تاپیک

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
من دیگه ترجیح میدم سکوت کنم دفاعیه های لازمو تاپیک قبلی کردم    حوصله ندارم اینجا هم تکرار ...

آره بهتره 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم میشه ملاکاشونو دقیق بگی؟؟چون منم یکیو دوسدارم معلمه... نمیدونم از فکرش بیام بیرون یا نه

من که پشیمون شدم میگفتم کاش بهم نمیرسیدیم خیلی دوستش دارم اما به خاطر ملاکا نمیرسیدیم بهتر بود

کارمند باشه 

زیبا

خوش هیکل

مودب

اهل معاشرت

با فرهنگ در کل