2777
2789
عنوان

بچه ها راسته؟؟

219 بازدید | 12 پست

راسته که میگن کرونا علایم نداره؟؟؟من ۳ هفتست وقتی که از خواب پا میشم یا چیز شیرین میخورم گلوم درد میکنه توهم زدم کرونا دارم الان دیدم دوستم(پرستاره) تو اینستا زده کرونا علامت نداره یهو ریه هاتو داغون میکنه از ترس دارم سکته میکنم راسته؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شک داری ریه هات آسیب دیده چند بار نغستو نگه دار و نفس عمیق بکش سرفه ت بگیره یا نفست تنگ شه ممکنه مشکل داشته باشه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

والا فقط من متوجه شدم آدم به آدم فرق میکنه

ولی علایمی داره..همینجوری که یکدفعه ریه سنگین نمیشه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

ببین بدن با بدن فرق داره علائمش فرق داره بی حسی تو بدن انرژی نداری تب زیاد سردرد شدید آبریزش بینی شبیه آنفولانزا دیگه با این تفاوت ک یکی ممکنه یکی از علایم رو داشته باشه یکی همشو یکی میگفت فقط بخاطر بی حالی رفته بوده دکتر کرونا مثبت بوده بخودت نگیر زندگیتو بکن و اصلا بهش فکر نکن حتی میگن خیلیا بدون اینکه بدونن گرفتن و رفته 

انجام دادم راحت بود برام سرفه هم نگرفتتم

ببین اگه خدای نکرده ریه خیلی درگیر بشه خب خودشو یا با تنگی نفس یا سرفه های شدید نشون میده دیگه!

اونجوری نیست که علامت نداشته باشی یهو بمیری که

بعضی هاهم شدت خفیف این بیماری رو میگیرند و به راحتی و بدون علامت ردش میکنن