mamanisdfffddd مدیر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 305 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 86 پست ناموسا این حس ششمی چیه همه درگیرشن 😂😂😂مگه ممکنه اصن راس باشه خو یه حدسایی زده میشه معلوم نمیشه که درسته غلطه گاها هم اتفاقی درست میشه 😂😂 میشه چندتا صلوات مهمونم کنین 1399/01/09 | 13:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیل۷۸ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 14667 رفتم سونو جوابشو بهت میگم😍🥰🙋🏻♀️🙋🏻♀️ حتما عزیزم خوشحال میشم اون لحظه حسم گفت پسره و باردار میشیو اینا الان فقط دعا میکنم سالم باشه😘 اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀
باران۷۰۵ عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2297 ایشالا عزیزمممم من همینطوری چیزایی که از ذهنم رد میشه میگم هیچ تضمینی نیست امیدت به خدا ♥️ میشه بهم بگی حس کسی ک دوسش دارم ب من چیه؟ایا ازدواج میکنیم؟ ۹۹/۹/۹
باران۷۰۵ عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2297 حتما عزیزم خوشحال میشم اون لحظه حسم گفت پسره و باردار میشیو اینا الان فقط دعا میکنم سالم باشه😘 بهم میگی کی ازدواج میکنم؟و مشخصاتش چیه؟ ۹۹/۹/۹
هانا_جووووون عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 271 مسعود یکی تو زندگیشه احتمالا یا به یکی دیگه علاقه داره اما از تو ام بدش نمیاد اما به چسب به ه ... خخخخ کاملا درست گفتیا.. اینم بگو... بنظرت من کرونا میگیرم؟ یا الان دارم؟ حس واقعیت بگو
درانتظارnini عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 1917 حتما عزیزم خوشحال میشم اون لحظه حسم گفت پسره و باردار میشیو اینا الان فقط دعا میکنم سالم باشه😘 ان شاءاللهامیدوارم حدسات درست باشه😍🥰💋💋❤️❤️✋🏻✋🏻 میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻
نیل۷۸ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 14667 بهم میگی کی ازدواج میکنم؟ و مشخصاتش چیه؟ بخدا فالگیر نیستم😂 اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀
درانتظارnini عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 1917 حتما عزیزم خوشحال میشم اون لحظه حسم گفت پسره و باردار میشیو اینا الان فقط دعا میکنم سالم باشه😘 سلام عزیزم خوبی بچم دخترهاما گفت یه لکه رو قلبشه یه هفته دیگه میخوام برم اکو قلب دعا کن سالم باشه بچم توروخدا میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻
درانتظارnini عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 1917 بهم بگو پس حتما😂 سلام گلم بچم دخترهدرست گفتیبنظرت بچم سالمه؟!تو سونو به لکه رو قلبش پیدا شد میخوام برم اکو قلب دعا کن بچم سالم باشه میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻
نیل۷۸ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 14667 سلام عزیزم خوبی بچم دختره اما گفت یه لکه رو قلبشه یه هفته دیگه میخوام برم اکو قلب دعا کن سالم باشه ... عزیزمممم خیره مبارک باشه😘😘 اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀
درانتظارnini عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 1917 عزیزمممم خیره مبارک باشه😘😘 ممنون سلامت باشیراستشو بهم بگو حست چی میگه بچم سالمه یا نه میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻
نیل۷۸ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 14667 ممنون سلامت باشی راستشو بهم بگو حست چی میگه بچم سالمه یا نه عزیزم انشالله بسپارش به خدا اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀