2777
2789
عنوان

روشن کردن مو با مواد طبیعی

623 بازدید | 11 پست

#روشن_کردن_مو_بامواد_طبیعی 🌻🌿

🍒⃤----------------------------🍒⃤

برای اینکه موهاتون قهوه‌ای روشن بشه دوقاشق غذاخوری حنا 🌱 سه قاشق غذا خوری قهوه☕️ دوقاشق غذا خوری پودر کاکائو🍫 و یک قاشق غذاخوری وسمه رو با مقداری آب به شکل خمیری در بیارید و به سرتون بمالید بعد از دوساات بشویید 💦🧖🏻‍♀

#زیبایی °~°

🎀

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

نمیشه نکنید این کارو فقط کله تون بو گند میگیره 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بابونه قهوه زدم اصلا تغییر نکرد تاحالا موهامو رنگ نکردم 

بابونه ک موها رو نازک میکنه خیلی بده

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

وا حنا ک بوش خبه یکم پودر کاکاعو قهوه موهارو بد بو میکنه؟😕

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

حالا نه رنگ شیمیایی بوی گل میده  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
وا حنا ک بوش خبه یکم پودر کاکاعو قهوه موهارو بد بو میکنه؟😕

بوش میمونه رو سرت

تا یه هفته بو حنا و قهوه می گیره ادم کلافه میشه

حالا نه رنگ شیمیایی بوی گل میده    

حداقل رنگ میگیره موهات

حداقل رنگ میگیره موهات

مگه استفاده کردی اینارو؟

رنگ نمیگیره!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹