2777
2789
شاید رفلاکس داری میزنه ب گلوت

اره ترش که میکنم ولی اخه سرفه هام هر یه ریع بیست دیقه یبار میشه که اونم در حد یه سرفه خشک معمولی .سرفه تک .

یعنی مال ترش کردنه؟؟؟

اخه میترسم چیز دیگه ای باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ترش که میکنم ولی اخه سرفه هام هر یه ریع بیست دیقه یبار میشه که اونم در حد یه سرفه خشک معمولی .سر ...

آره تک سرفه که گاهی احساس خشکی گلو یه طرفه باش مال ترش کردنه منم همینجوری بودم دکتر شربت داد بهم ولی الان اسمش یادم نیست شربتم بی ضرر بود واس جنین

آره تک سرفه که گاهی احساس خشکی گلو یه طرفه باش مال ترش کردنه منم همینجوری بودم دکتر شربت داد بهم ولی ...

ممکنه که الان چون تو خونه باغ هستمو درختا شکوفه دارن مال اونا باشه؟؟چون منطقه گرم و خشک هستم .

ممکنه که الان چون تو خونه باغ هستمو درختا شکوفه دارن مال اونا باشه؟؟چون منطقه گرم و خشک هستم .

خواهر

سرفه مال ادمیزاده

نه به کرونا ربطش بدید نه سرطان نه بدترین چیزا

الان فصل بهاره سرفه فصلی و سرماخوردگی تغییرات جوی

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧