2777
2789
عنوان

صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 195 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر اتفاقی که میفته یه حکمتی داره این مطمئنم حتی این بیماری کرونا اتفاقا افتاد که قدر هم دیگه رو بدون ...

هر چقد بیشتر بخدا نزدیک میشم بیشتر عذابم میده چرا آخه😔

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
چیکار کنم 😔

خیییلی موضوع امنیتیه باید خوب فکر کنیم ...   من شرلوک هلمز توام دکتر واتسون . دور از جونش با این مرده خطرناک چه جوری بجنگیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزنمت؟   

خیییلی موضوع امنیتیه باید خوب فکر کنیم ...   من شرلوک هلمز توام دکتر واتسون . دور از جونش با ...

نمیدونم مغزم از کار افتاده دیگه 😔 وقتی براش مهم نیستم خودمو بکشمم سراغمو نمیگیره 

برو کمی استراحت کن یه چای و شیرینی بخور آروم بگیر بعدش خودت میفهمی باید چیکار کنی عزیزم   &nbs ...

ببخشید مزاحمت شدم حالم داره بهم میخوره چیزی نمیتونم بخورم تا وقتی ج نداده 😔

@المانا   @شبااویز   @باروکا   @گیلاوا   @ماهورجونم_    

عزیزم من ۳۰۰ تا میفرستم 🤩

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
[QUOTE=130368969]مردا عشقه اولشون کارشونه تو کار موفق بشن و تو هم کنارشون باشی قدرتو میفهمن ... تو م ...

مردا کارشون مهمه چون میخوان بهترین هارو براعشقشون بسازن واین که جوابتون رو نمیده شاید دستش بند باشه پیام بده عزیزم نمی خواستم ناراحتت کنم دلم برات تنگ شده بود و نگرانت بودم هر وقت تونستی بهم زنگ بزن و ازش بپرسین چه وقت هایی سرش خلوت تره همون موقع رنگ بزن 

رفیق ... مبادا گرفته باشی که شهری را برایت به نماز آیات وا میدارم...