2777
2789
عنوان

صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 195 پست
اصلا دیگه ج نداد گوشیم همچنان خاموش فقط تو واتساپ پیام میدم با تاخیر خوند و ج نداد میخوام بمیرم ان ق ...

بهش بگو خاطرخواتم ،حیرونتم ،دیوونتم ، داغونم ،تکی تو دنیا، وقتی که جواب نمیدی میمیرم ، بابا واسه خاطره اون چشمایه سیاهته که اسیرم ...  ببینیش حالت خوبه خوب میشه عزیزم .

بهش بگو خاطرخواتم ،حیرونتم ،دیوونتم ، داغونم ،تکی تو دنیا، وقتی که جواب نمیدی میمیرم ، بابا واسه خاط ...

میدونه چید دوسش دارم دوسم داره اما این رفتاراش کاملا برعکس حرفاشه حالم خیلی بده رسم گیج میره

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونه چید دوسش دارم دوسم داره اما این رفتاراش کاملا برعکس حرفاشه حالم خیلی بده رسم گیج میره

تو رو خدا مراقبه سلامتیت باش ... یه چارچوبایی داره که خطه قرمزاشه و به شدت هم روش حساسه بالاخره مردن دیگه واسه خودشون قانونایی دارن ... تو با احساسی رفتار کردن بهم نریزش... احساس داشته باش ولی بجای خودش ... با این اتفاق هم همه چیزش و زیره سوال نبر . 

تو رو خدا مراقبه سلامتیت باش ... یه چارچوبایی داره که خطه قرمزاشه و به شدت هم روش حساسه بالاخره مردن ...

چرا همه فقط اونو میبینن و درکش میکنن پس من چی من باید خط قرمزش باشم اولویتش باشم نه اون کار کوفتیش دقیقا مث خودش میشم از امروز حتی اگه از غصه بمیرم که حتما میمیرم   

چرا همه فقط اونو میبینن و درکش میکنن پس من چی من باید خط قرمزش باشم اولویتش باشم نه اون کار کوفتیش د ...

مردا عشقه اولشون کارشونه تو کار موفق بشن و تو هم کنارشون باشی قدرتو میفهمن ... تو مظهره مهربانی و لطافتی چرا فکر میکنی باید خودت و با خطه قرمزای کاری مقایسه کنی .

دیگه ان قد داد زدم صدایی ازم نمونده که خدا دوس داشته باشه. میدونم نیازی به من نداره اما این درست نیست بنده شو انقد عذاب بده میگن مهربونه پس کو مهربونیش نشونم بده الان که بهش نیاز دارم  

[QUOTE=130368969]مردا عشقه اولشون کارشونه تو کار موفق بشن و تو هم کنارشون باشی قدرتو میفهمن ... تو مظهره مهربانی و لط ...[/QUOTE تو هم دقیقا حرفای اونو میزنی 😔 الان باید چیکار کنم عصبانیه از دستم هرچی پیام دادم ج نداد میخوام گوشیمو خاموش کنم نگرانش کنم دلم خنک شه

ممنون دعوتم کردید.🌺 استارتر تا چه زمانی  فرصت داریم؟

صدتا میفرستم. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
دیگه ان قد داد زدم صدایی ازم نمونده که خدا دوس داشته باشه. میدونم نیازی به من نداره اما این درست نیس ...

هر اتفاقی که میفته یه حکمتی داره این مطمئنم حتی این بیماری کرونا اتفاقا افتاد که قدر هم دیگه رو بدونیم  بدونیم که خدایی هست عزیزم  هر کسی یه مشکلی داره که از نظر خودش بزرگ ترین مشکله اگه مشکلات سختی ها نبود زندگی خیلی بی مزه بود 

رفیق ... مبادا گرفته باشی که شهری را برایت به نماز آیات وا میدارم...