2789
عنوان

آیا میتونن؟

383 بازدید | 15 پست

آقایی که فوت میکنه و شند ماشین بنام خودش هست آیا برادراش میتونن ماشینشو بفروشن؟(ماشین و سند دستشونه) اگه نه چجوری میتونن بفروشن؟

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

می تونن بفروشن. اما برای انتقال سند باید مالک بره که فوت کرده. و باید وارث (یا وارثین) برن. 

پس آخرش میگن من برم امضا کنم؟

اگه به غیر از شما وارث دیگه ای نباشه. بله شما باید بری امضا کنی. اما قبلش باید انحصار ورثه انجام بشه ...

اره عزیزم .مادر داره .پدر و بچه نداره

عزیزممممم تایپکای قبلتو خوندم خدا همسرت رو رحمت کنه و جایگاهش بهشت باشه

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 😔 

اره عزیزم .مادر داره .پدر و بچه نداره

اول اینکه خدا رحمتش کنه. دوم خدا بهت صبر بده.

بعد اینکه شما می تونی مهریه و اجرت المثل رو هم بگیری. یعنی اول مهریه رو میدن. بعد ارث رو تقسیم می کنن. چون مهریه بدهی محسوب میشه. 

مهریه ات چقدره؟ و چند ساله ازدواج کردی؟

اول اینکه خدا رحمتش کنه. دوم خدا بهت صبر بده. بعد اینکه شما می تونی مهریه و اجرت المثل رو هم بگیری. ...

۵ و نیم سال ازدواج کردم .۱۴ سکه و ۵۰ میلیون پول . منم میخوام اگه خودشون مهریه رو ندن دادخواست بدم .اجرت و مثل چی هس؟

۵ و نیم سال ازدواج کردم .۱۴ سکه و ۵۰ میلیون پول . منم میخوام اگه خودشون مهریه رو ندن دادخواست بدم .ا ...

اول اینکه ربطی به اونها نداره. وقتی انحصار ورثه انجام میشه. اول مهریه پرداخت میشه. بعد ارث تقسیم میشه که بعد از مهریه سهم ارث شما هم محفوظه. 

اجرت المثل برای هر سال ازدواج مبلغی به زوجه تعلق میگیره. که بسته به تورم و اقتصاد و خیلی چیزهای دیگه مشخص میشه. (یعنی یجوری سهم زن در برابر هر سال تلاش و کار در خانه و همکاری و پیشرفت محسوب میشه)

فقط توی این فاصله هیچ چیز رو امضا نکن و هیچ برگه ای رو بدون اطمینان ازشون نگیر. سوالی هم داشتی به سامانه قوه قضائیه زنگ بزن. محضر و اینها هم باهاشون نرو.ممکنه ازت امضا بگیرن برای بخشیدن مهریه یا حق الوکاله یا هر چیز دیگه ای .....

اول اینکه ربطی به اونها نداره. وقتی انحصار ورثه انجام میشه. اول مهریه پرداخت میشه. بعد ارث تقسیم میش ...

واقعااا چه خوب خیالم راحت کردی . ممنون عزیزم ❤❤❤

واقعااا چه خوب خیالم راحت کردی . ممنون عزیزم ❤❤❤

خواهش می کنم.

اما قبل از اینکه اقدامی کنن. برو قشنگ کاراتو قانونی انجام بده. چون ممکنه اونها اموالت و ارثت رو بفروشن ... بعد بخوای دادخواهی کنی خیلی زمان میبره.