2777
2789
عنوان

زنداییم

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 66 پست
اره ولي بعد تقريبًا يك ماه هنوز موقع تنفس حس ميكنم ريه ام خيلي خشكه

انشاالله بقیه حالات بدم رفع بشه

سلامتی برات آرزو دارم همیشه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا برا دخترشم دعا کنید با هزار نذر و نیاز بعد از 8سال تازه باردار شده خونه ی داییم بوده چون ویار شدید داره مامانش اورده بود پیش خودش مواظبش باشه پارسالم ی حاملگی خارج رحمی داشت حالا همه نگرانشن اتفاقی براش نیفته 

اسی عزیز دردت بجونم و همه ی دوستان که تاپیک کرونا میزنید خواهش میکنم بسه واقعا از استرس و ترس مردیم ...

خدا نکنه عزیزم من اصلا این چند وقت تاپیک نمیزدم با اینکه خیلی از اقوام ما گرفتن ولی چون ی علایم جدید بود گفتم شاید برای اگاهیش خوب باشه خود منم دنبال نمیکنم زیاد 

یکی ازآشناهای ما یهومیوفته توخونه کبودمیشه میبرن بیمارستان میگن کرونا داشته هشتاددرصدریه اش نابودشده چندساعت بعدشم فوت میکنه 

بیچاره هیچ علائمی نداشته هیچیییی واین آدموخیلی میترسونه

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
بچها گفتن تا دو ماه آینده م امکان بازگشایی مدارس و دانشگاها نیست 

انشالله که باز نشه والاااااا  .همینطوری  توخونه قرنطینه ایم از استرس دارم میمیرم . حالا تو این اوضاع اگه بچم هم بفرستم مدرسه که دیگه دیوونه  میشم

من فقط سرفه و خلط سبز زیاد دارم ممکنه کرونا باشه؟!!!

سرفه خشک و تب و لرز آره خطرناکه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍