2777
2789
سلام عمل گزینه ی اخره تازه به نظرم اصلا سمتش نره چون امکان تشدیدش هست یه چند تا راهکار بلدم الان برا ...

خبرم کن گفتی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینکه نیاز به عمل هست یا خیر رو پزشک متخصص پس از معاینه میگه ، اول دارو و روشهای بهبود میگه اگه خوب نشد میگه عمل لازمه 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
سلام عمل گزینه ی اخره تازه به نظرم اصلا سمتش نره چون امکان تشدیدش هست یه چند تا راهکار بلدم الان برا ...

جانم بگو همروئید خارجی داره زده بیرون  چیکار کنه

الان ک نمیشه دکتر رفت اخه

پس الان به فکر درمان خانگی باش ، به خواهرت بگو شکمش رو شل نگه داره یعنی تحت هیچ شرایطی نذاره یبوست بگیره ، غذاهای شل بخوره ، اب ولرم ناشتا بخوره ، سالاد با روغن زیتون‌مصرف کنه و ... تا به سهولت مدفوع کنه و به زخمها فشاری نیاد و وضعیتش بدتر نشه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

بسم الله 

ببین خانمی همورویید که میدونین ازیبوست شدیده پس اولین قدم برای ازبین بردن رفع یبوسته حالا اگه نتوست کامل رفع کنه حدامکان تا یه مدتی کارهایی رو انجام بده که شکمش شل بشه و هنگام دفع فشار به مقعد وارد نشه 

اول خوردن سبزیجاته ببین دکتر به من گفت تو به اندازه دو دسته تره اگه در روز مصرف کنی شکمت عالی کار میکنه دیگه نیاز به دارو و درمان نیست 

دوم ۵تا دونه انجیر خشک بزاره تو ابجوش شب تا صبح بمونه درش رو هم بزاره صبح بیدار شد هم انجیر هم ابش رو بخوره ببین این معجزس بدا یبوست 

خاکشیر واب بزار رو حرارت یه کم حالت ژله شد خاموش کنه با عسل بخوره 

تایه مدت چایی حذف صبح ها بیدار شد یه لیوان ابجوش بخوره در طول روز ا۵لیوان اب جوش که ولرم شده باشه اب سرد حدف شه 

کلا سلزیجات خوبه دیگه زیتونم که عالیه اگه دسترس هست بعد هر وعده ۵تا دکنه بخوره 

یا خرما بخوره بهد هر وعده غذا 

خب این از یبوست درکنار وارایی که باید برای یبوست انجام بوه برای رفع همورویید روزانه ۳بار بره بشینه تو لگن اب گرم تو حمام حدود ۲۰دقیقه اب گرم باشه حالا نه خیلی داغ 

بعد از این کار مقعد رو خوب خشک کنه و یخ رو به مدت چند دقیقه بزار رو محل بیرون زدگی درسته یخ میزنه وادیت میشه ولی یخ تو درمان خیلی موثره خونریزی مقعد رو هم بند میاره موم عسل بگیره ازعطاری رک حرارت اب کنه با روغن زیتون فاطی کنه یه پماد درست میشه هرشب مقعد رو تمیز کنه با دستکش یه بار مصرف قشنگ بماله به موضع معدرت میخوام یه مقدار داخل مقعد رو هم چرب کنه 

عسل وزرد چوبه هم عالیه 

یکی بود میگفت با عسل خالی درملن کردم حپخودمو 

چرب کرون ناف باروغن زیتون هم موثره 

اینارو انجام بده ضرر نمیکنه 

بسم الله  ببین خانمی همورویید که میدونین ازیبوست شدیده پس اولین قدم برای ازبین بردن رفع یبوسته ...

خیلی ممنون و خسته نباشی ک وقت گزاشتی ،امیدوارم خدا بهت خیرو برکت بده 

عزیزم هموروئید شما هم بیرونی بوده؟الان خوب شدی؟