2789
عنوان

چیکارکنم😣

60 بازدید | 6 پست

من هرسال نذر دارم تولد آقا ابوالفضل شیرینی پخش کنم امسال با این وضعیت چیکارکنم؟ پول شیرینی رو بندازم صندوق تکیه ابوالفضل بجای شیرینی اشکال داره؟ یا صبر کنم اوصاع خوب شه برم شیرینی پخش کنم 

به یه فقیر کمک کنی بهتر از شیرینی پخش کردنه!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقیر هم ک نیس الان کسی در خونه نمیاد ک

تو این اوضاع مملکت همه زیر خط فقرن

بعد لازم نیست بیاد دم در! میتونی به کمیته امداد یا بهزیستی یه سری بزنی!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
تو این اوضاع مملکت همه زیر خط فقرن بعد لازم نیست بیاد دم در! میتونی به کمیته امداد یا بهزیستی یه سر ...

کمیته امداد خودشون از همه بدترن،، بعدم کمیته امداد. یا بهزیستی با صدتومن برم چی بگم؟!! 

کمیته امداد خودشون از همه بدترن،، بعدم کمیته امداد. یا بهزیستی با صدتومن برم چی بگم؟!! 

میتونی به مغازه داران سفارش کنی ک به نیازمند بدن،کلی راه واسه کمک کردن هست،شیرینی پخش کردن رو نمیپسندم