2777
2789
من ابلیمو  میزنم برنج سفیدتر میشه برا بوش نه

من برا بوش میزدم😐😐الان دیگه ایرانی می گیرم فقط ...برنج باران 

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یاد فیلم پایتخت افتادم، بابای گدا این همه ادا ،😅😅😅😅😅

بوی برنج هندی چه ربطی داشت به این حرفت؟!

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
برنج ایرانی ، اینکه گفتی زیاد نجوشه یعنی دون برداریم ؟؟

بله. ما فقط هاشمی میخوریم

بله

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من برا بوش میزدم😐😐الان دیگه ایرانی می گیرم فقط ...برنج باران 

برنج ایرانی فقط مامان بی نظیره عطر و طعمش هم کته اش خوب هم آبکش  یکبار حتما امتحان کن برنج میانه اس من هر سال سفارش میدم میاد واسم  

کاسه داغتر از اش😂

تو درست میگی. 

فقط چرا موندی توو تاپیکی ک مخالفی؟!! 

انقدر مشکل داری ک میخوای اینجا خالی شی عزیز؟ 

باشع تخلیه کن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

وای منم تا دوسال پیش انقدر مهمون داشتم بخدا هلاک میشدم یعنی فکرشو بکن روز بعد عروسیمون مهمون داشتم یعنی همسایه همون صداشون دراومده بود میگفتن ما ندیدیم تازه عروس این همه مهمون بخدا خواهرشوهرم 10بار میومد زورش میومد یه بار دعوت کنه مادرشوهرم تا سرش درد میگرفت خونه من بود من بی عقل حالا میگم خاک توسرم خودمو داغون کردم براشون الان یه بار دعوتم کنن دعوتشون میکنم 

برنج ایرانی فقط مامان بی نظیره عطر و طعمش هم کته اش خوب هم آبکش  یکبار حتما امتحان کن برنج میان ...

اینم خوبه راضیم از طعمش و بوش ....کدوم شهری؟؟ برنج مامان ندیدم حقیقتش ..‌.چمپا هم گرفتم خوب بوده

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
اینم خوبه راضیم از طعمش و بوش ....کدوم شهری؟؟ برنج مامان ندیدم حقیقتش ..‌.چمپا هم گرفتم خوب بوده

من زنجان هستم اگه پرسجو کنی پیدا میشه تو برنج فروشی ها 

من قبلا کاظمی یا هاشمی میگرفتم الان پنج ساله مامان میخرم خیلی خوش طعمه و عطر بی نظیر داره تونستی پیدا کنی حتما امتحان کن تاکبد کن برا شهر میانه باشه 

تو درست میگی.  فقط چرا موندی توو تاپیکی ک مخالفی؟!!  انقدر مشکل داری ک میخوای اینجا خالی ...

خدا رو شکر مشکلی ندارم مشکل هم داشته باشم به توی غریبه ربط نداره که بخوام سر تو خالی کنم 

پس حرف رو تو دهنت مزه مزه کن بعد بزن

این خانوم اگه نمیخواست انتقاد بشنوه تاپیک نمیزد

خدا رو شکر مشکلی ندارم مشکل هم داشته باشم به توی غریبه ربط نداره که بخوام سر تو خالی کنم  پس ح ...

باشه 😂

من زنجان هستم اگه پرسجو کنی پیدا میشه تو برنج فروشی ها  من قبلا کاظمی یا هاشمی میگرفتم الان پن ...

اوکی گلم ممنون  اگه پیدا بشه ...من خوزستانم آخه

خودتو ناراحت نکن بانوی عشق  ممنون بابت راهنماییت

فدات گلم. 

توجه نکن.یسریارو ندید بگیر ❤️