2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

128 بازدید | 20 پست

خانما من زیر شکمم در میکنه دست میزنم داخل واژنم گاهی تیر میکشه یه وجب پایین نافم حباب حباب میشه 26 هفتمه علائم زایمان زودرس چیه 

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اینها طبیعیه نترس اصلا بچه هرچی بزرگتر شه دردهات بیشترمیشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
تند تندم ادرار میکنم نرم انکار مثانم میترکه

منم تو هفته ۲۶ ام همین الان ک برات دارم کامنت میذارم کشاله رونم سمت واژن خیییلی درد دارم جاب جا نمیتونم بشم نگران نباش بخاطر رشد جنینه

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

۳منم حس میکنم نی نی خیلی پایینہ انگارتکوناشو تولگنم حس میکنم ترشحاتمم خیلی زیادشدہ زیردلمم سفت میکشہ بخاطرطول سرویکس پایین ھم احتمال زایمان زودرسم بالاست۲۹ھفتمہ فعلن خیلی میترسم اونم تواین اوضاع

درد واژن طبیعیه منم دارم درد زیر شکمم طبیعیه ولی نافو نمیدونم چون نداشتم من

ناف درد ندارم ولی زیر شکممو نمیتونم فشار بدم گاهی تیر میکشه واژنم تند تند ادرارم میگیره شکمم سفته یکم 

الان که نمیشه میخوام بدونم طبیعیه یا خطرناکه

الان تو این وضعیت که پزشکت حتما باید بهت شمارشو بده

مشکلتو تو تلگرام یا وات ساپ براش بفرستی هرموقع وقت کرد بیاد جواب بده.

پزشک خواهرم که شمارشو داده البته گفته واسه چیزای الکی پیام نزارین

۳منم حس میکنم نی نی خیلی پایینہ انگارتکوناشو تولگنم حس میکنم ترشحاتمم خیلی زیادشدہ زیردلمم سفت میکشہ ...

انشالله اتفاقی نمیفته گلم من تو آنولمالی طولش 32 بود نمیدونم الانو خیلی وقته سونو نرفتم سر این ویروس کوفتی

الان تو این وضعیت که پزشکت حتما باید بهت شمارشو بده مشکلتو تو تلگرام یا وات ساپ براش بفرستی هرموقع ...

دکتر من نفهمه خدا ازش نگذره کلی پول میگیره الانم که خیلی وقته نیس کاش بدونم خطرناک نیس فردا میرفتم بسمارستان

تکرر ادرار طبیعیه ،من روزی ۵-۶تا قرص میخورم بالطبع اب هم زیاد میخورم همین باعث میشه همش تو توالت باش ...

شما چند هفته ی