2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

198 بازدید | 35 پست

ب نظرتون چند سال از ازدواج بگذره بهتره واسه بچه دار شدن؟چه چیزایی رو نیاز دارین ک دیگه حس کنین وقتشه بچه دار بشین

کارایی ک قبل و حین بارداری باید انجام بدن چیه،این روزایی ک از لحاظ ستاره شناسی و ائمه خوبه چیاس؟و کلا همه چی

من فعلا نمیخوام باردار شم چون تازه5ماهه عروسی کردم و تازه فکر میکنم ماشین نیاز داریم،هنوز بریم توی خونه ی بزرگتر،یکم دست و بالمون بازتر بشه،و خودم و خصوصا شوهرم بزرگ بشیم

اما میخوام اگه انشالله قرار شد ی وقت این کارو بکنیم با امادگی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داره دوسال میشه ازدواجم ولی منتظرم خونه بخریم البته اصلا از لحاظ روحی آمادگی ندارم حس می کنم همه آرزو هام درسو شغلم به باد میره 

نور بر تاریکی پیروز است🕊

من وقتی از زندگی م مطمعن شدم که با همسرم خوشبختم

و وقتی کار همسرم اوکی شد

درس م تموم شد اقدام کردم

فقط قمر در عقرب واسه م خیلی مهم بود

کتاب ریحانه ی بهشتی رو بگیر از لحاظ معنوی خیلی راهنمایی ت میکنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

فقط خودتون بهتر میدونید هرکی طبق تجربیاته خودش نظر میده .این قضیه کاملا شخصیه،مثلا یکی دیر بچه دار شده میگه ازهمون اول برید تو کارش.یکی هم بابچه داری زیاد اذیت شده میگه واای تا پنج سال نیار .خودتون صلاح خودتون رو بهترمیدونید

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

من و شوهرم چون بچه دوست بودیم ۶ ماه بعد از ازدواجمون حامله شدم البته قبل ازدواج دوست بودیم البته ماشین خیلی خوبه که داشته باشین ولی هیچ وقت ادم به ایده آل نمیرسه چون زیاده خواهه ولی اگه دستتون تنگ نیست هر چه زودتر بهتر

به خودتون رحم کنین بچه دارشدنوبه تعویق نندازین 

خواهرانه بهتون میگم اصلاً جلوگیری نکنین... همین 5ماه کافیه... اگه بچه دوست هستین حتماً اقدام کنین شیرینیاشومیبینین

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
به خودتون رحم کنین بچه دارشدنوبه تعویق نندازین  خواهرانه بهتون میگم اصلاً جلوگیری نکنین... همی ...

جلوگیری چه جوری؟ چه ضرری داره؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨