سلام خانوما با حقوق ماهی ۳ تومن چطور میتونم پس اندازه کنم؟چطور از شوهرم پول تو جیبی درخواست کنم؟اصن سیاست ندارم در این مورد نمیدونم چطوری همون مقدار کم پولمو کنار بزارم واس روز مبادا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکس شرایطش فرق داره ولی مثلا من خودم به شوهرم گفتم چون فعلا تو خونه هستم ماهی 1.5 بهم بده که چون تایم دارم قبض ها و قسط هارو من بدم یا اگه ارید اینترنتی داشتیم من انجام بدم که کل قبض ها و قسط هامون 600،700 میشه و معمولا بقیه اش میمونه واسه خودم
ما ماهیی ۱۲۰۰ قسط داریم هنوزم تو عقدیم خونه هم بگیریم کرایه هم داریم دیگ.
خب الان ک هنوز نرفتی تو زندگی بهترین زمان پس انداز بهش بگو ۱۲۰۰ قسط ۵۰۰براز خودش بقیشو بده ب شما ک شما پس اندازش کنی حالا یا طلا بخری یا سکه بهش بگو بهترین زمانه الان براتون برید سر زندگی سخت میشه
الان بخاطر کرونا سرکار نمیره. بعدشم ک مرداد ماه عروسی داریم باید خرید انجام بدیم اصلااا نمیتونم
خب بزار برید تو زندگی بگو هر چی ماهانه حقوق گرفت بده دست شما خودت هم قسط پرداخت کن هم خرید انجام بده مطمئن باش میتونی پس انداز داشته باشی ولی اگر دست خودش باشه ن نمیشه
بنظرم چون باید اول زندگی پس انداز کنید از مبلغ حقوق کرایه خونه و قسطها و قبض و در بیا هر مبلغی که موند یه مقدار برای گوشت یه مقدار خرید فروشگاهی در ماه و یه مقدارم برای نان و تره بار بردار مابقی و پس انداز کن ماهی ۱۰۰ خودت و ۱۰۰ شوهرت بردارین برای پول توجیبی
با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
خب بزار برید تو زندگی بگو هر چی ماهانه حقوق گرفت بده دست شما خودت هم قسط پرداخت کن هم خرید انجام بده ...
برای زندگی بهم میگ همش دست خودت. ولی خیلیا بهم میگن قبول نکن چون همش باید حساب پس بدی. خب اونم ب من حساب همه چیو میگه.من اگ بهم همشم بده بلد نیستم برنامه ریزی کنم همینش داره دیونم میکنه چن تا تاپیک زدم ولی هیشکی کمکم نکرد عزیزم