2777
2789
عنوان

کوبیده مرغ

246 بازدید | 21 پست

بچه ها من واسه اولین بار میخام درست کنم کسی تاحالا درست کرده فوت و فنشا بهم میگید فردا قراره بزارم جلو مادر شوهرم سه میشه میخایم زغالی درست کنیم لطفا اگ کسی بلده کمک کنه

خدا جونم شکرت💙 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سینه مرغ و چرخ میکنی دوسه بار با دنبه بره ،پیازم چرخ میکنی آبش جدا میکنی تفاله می ریزی توش،نمک و فلفل وزعفرون وزردچوبه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

من زیاد درست میکنم‌..

ولی ذغالی درست نمیکنم توی ماهیتابه میذارم 

و تخم‌مرغم‌بزن واسه اینکه وانره..بنظرم‌توام‌توی ماهیتابه بچین و بذار درست شه ..از رو سیخ شاید بیفته و دردسر داره

با سینه چرخکرده درست میشه زعفرون و‌نمک بزن و‌حسابی ورز بده و‌بعدم به سیخ بکش اگر شک‌ داری خوب دربیاد با سیخها بزار توی ماهیتابه سرخ کن دو طرفش رو بهدم یه کم از زعفرون اب کرده رو بریز روش درس رو‌ببنذ بزار یه ربع بپزه و ابش جمع بشه 

این نیز بگذرد

من سینه مرغ رو با دنبه گوسفند و پیاز رنده شده اب گرفته و فلفل دلمه و نمک مخلوط میکنم میزارم یخچال خنک بشه بعد سیخ میکشیم...حالا نسبتاشو نمیدونم چشمی مخلوط میکنیم هیچ وقتم وا نمیره

من ماهیتابه ایش بلدم سینه مرغ چرخ میکنی یا میکس میکنی با پیاز ادویه میزنی ورز میدی میخوابونیش کف ماهیتابه نچسب بعد با چاقو حالت کوبیده برشش میدی به همین راحتی  بعدش  که اب انداخت و پخت روغن میریزی و سرخش میکنی 

فقط خدا

سخت نیست فقط سینه مرغا رو از قبل بذارید بیرون یخش آب شه، استخونا رو جدا کنید ازش، تیکه تیکه کنید، دوتا پیازو تیکه تیکه کنید زردچوبه و آبلیمو، که من اونموقع میریزم که عطرش بمونه تو مرغ همه رو بریزید تو غذاساز 

بعد به سیخ چوبی بکشید بذارید تو ماهیتابه 

بدون سیخم میتونید مثه کوکو بصورت دراز بچینید تو ماهیتابه نیازی م نیست درشو بذارید با شعله متوسط میپزه 

گوجه هام از وسط قاچ کنید بذارید سرخ شه

2790
2778
2791
2779
2792