یه جوون 37-8 ساله پدر 2 فرزند امروز تشییع جنازش بوده براش فاتحه واگر مقدور بود نماز وحشت بخونید اینقدرررررررررررررررررررررررررررر زیبا رو بود متاسفانه خانم بدی گیرش اومده بود همش اذیتش میکرد این آدم آروم ناراحتی اعصاب گرفت دوسال پیش الانم خبر مرگش
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
آره گل گیسو بچه اولش همش 14 سالشه ودختر دومیشم پسر 4-5 ساله
سرعت سایت افتضاحه میگن خیلی فشاربهش میلورد مجبورش کرد مادر پیرشو و پدرشو رها کنه وبره خونه مستقل اجاره کنه اگه مادره رو میدید همه میگنا ملوم ترازین زن نبود
اگه آرزوهاتو بنویسی و بذاری رو شونه هام میرم اون دور دورا . اونقدر میرم و میرم تا برسونمش به دست برآورده کننده آرزوها ......اونوقت لبخند شادمانه تو بهترین هدیه تمام عمرم میشه....
ای کاش بشه