2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

73 بازدید | 12 پست

سلام.من یه پسرخاله دارم..از بچگی با هم خیلی خوب بودیم و هستیم..ده ماه از من کوچکتره.من لیسانس دارم ولی اون تا سوم راهنمایی بیشتر درس نخوند ولی مشکل مالی خاصی نداره البته پولدار نیست اما اون شبها دیر می‌خوابه روزها هم دیر بیدار میشه و اینکه حس میکنم یه خورده مسئولیت نشناسه ولی خوب با هم خیلی خوبیم..شده چندین و چند روز با هم بودیم خانوادگی ولی فقط گفتیم و خندیدیم. یه بار بهم پیشنهاد ازدواج داد من رد کردم..شما بودید رد می‌کردید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم اگه دوسش داری قبول کن کارش چیه؟🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
رستوران داره البته مغازه اجاره هست

خب دوسش داری به عنوان‌عشق؟🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
عاشق که نمیدونم ولی دوستش دارم از بچگی با هم بزرگ شدیم 

ببین واسه همین که از بچگی با همین باید دوست داشتن ها رو تفکیک کنی ببین عاشقشی یا ن اووقت تصمیم بگیر🍭