2777
2789
بدون تب و سرفه و هیچ‌چیز دیگه ای؟

من خالم بدون هیچ علتی فوت کرد فقط ی ذره تب داشت

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت میگم عزیزم خیلی سخته .تستش + بود؟ مگه میشه بدون علامت؟

۲۴ اسفند فوت کرد ... اره فقط تب داشت یکم 

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

کرونا ممکنه باشه ولی ممکنم هست رد شه تو بدن نمونه با این علامت . من تب داشتم بی حالی و کسلی داشتم تنگی نفس و حالت تهوع هم داشتم تا ده روز ولی رد شد رفت منو ننداخت زمین خداروشکر. ممکنه برا شما هم اینجوری باشه

بعد از مرگشون مشخص شد کرونا بوده؟؟ ینی بی حالی و. سرفه و... نداشتن؟؟ 

یکم تب داشت یکمم بیحال بود واقعا فکرشم نمیکرد کرونا داشته باشه رفت بیمارستان تست داد فهمید مثبته اومد خونه موند خودشو قرنطینه کرد بدون هیچ علت خاصی فوت کرد بعدنام بردن پزشک قانونی گفتن ب خاطر کرونا بود