2777
2789

برای فروش؟

انواع قالب ها مثل کمبربندی ؛ صبحانه؛ گرد ، کاپ کیکی و..

قیف و ماسوره 

کاغذ روغنی 

شکلات های قنادی

صفحه چرخان برای خامه کشی

و..

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ☺☺☺من یه مدته کیکم پف نمیکنه😐😐😐😐چکار کنم  یه ترکیب خوب کی بلده

عزیزم پودر کیک رشد بخر مامانم درست میکنه قشنگ پف میکنه خودش

برای در اوج بودن باید رویای پرواز داشت...

چاقو بزرگ مخصوص برش کیک و همزن برقی یکی دستی یکی قوی کاسه دار و لیسک و گردونای زیرکیک برای خامه کشی و قالب گالوانیزه تو سایزای مختلف جنس خوبشم بگیر من نگرفتم پشیمون شدم  و قالب مافین برای کاپ کیکات و قالب مستطیلی برای کیکای صبحانه و تزیینای کیک که فراوونه و پیمانه های مخصوصش که تونت بزنی هست جنسش استیله و موادشم که طول تفسیر داره زیاده دوست گلم  

بهشت ارزانی آنانی که نشسته سر سجاده هایشان دل میشکنند❤

الان کامنتل خوندم یادم اومد اصلاقالب کمربندی نگیر مکافاتع بهترینش گالوانیزست عمریه جنسش ، ماسوره و قیف اینام که معدنش همه تو چهارراه سیروسه اونجا سعی کن ماسوره تک تک بخری جنسااونلاز بسته ایابهتره چندتاطرح اپیدمی بگیر مثل رز و برگ و ...پودر کیک براخونگی اوکیه پلی شما هدفت فروشه که باید دستورایی انتخاب کنی که بصرفه باشه مثلا کیک اسفنجی قنادیااصلا تخم م و شیر نداره این دستور اپیدمی بینه همه قنادکارا

برای اینکه پف کیک نخابه بعد ی رب درفربازکنید ،پکینگ پودراخربزنید خیلی همم نزنید ،تو قالبم ریختید ضربه نزنید برتی ینواختی مواد تو قالب ،حتما قبلش ببست مین بادما متعادل گرم کنید فرو بعد مواد بزارید

بهشت ارزانی آنانی که نشسته سر سجاده هایشان دل میشکنند❤
نمیدونم ☺☺☺من یه مدته کیکم پف نمیکنه😐😐😐😐چکار کنم  یه ترکیب خوب کی بلده

ار بکینک پودره احتمالا بکینگ پودرتو عوض کن،یا مارکش‌خوب نیس یا کهنه شده 

خوب زدن تخم مرغ و شکر خیلی تاثیر داره تو پف و بافت کیک