2789
عنوان

جاری های من😐

448 بازدید | 22 پست

خیلی تیکه میندازن بهم نمیدونم چرا یکیشون ک خیلی سنش کمه گذاشتم رو حساب بچگیش 

ولی اون یکی ده سال ازم بزرگتره 

چند وقت پیش سر سفره زیاد اشتها نداشتم قبلش خیلی میوه خورده بودم کم کشیدم بعد یهو گفت بخور بابا بیشتر بخور تپل مپل بشی حداقل دوماه دیگه لباس عروس اندازت بشه 😐 ای حرصم گرفته بود نمیدونم من چرا جوابشو ندادم 

❄❄❄❄❄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام بگو نمیخوام مثل تو خیک رو سرمو بگیره

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

واه واه  چ حرف بدی زده  

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بیخیال...

تو خانواده شوهر خودت رو واسه بدتر ازاینا آماده کن

بخوای اهمیت بدی باید یاهمش بجنگی یا قهرباشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بیخیال... تو خانواده شوهر خودت رو واسه بدتر ازاینا آماده کن بخوای اهمیت بدی باید یاهمش بجنگی یا قه ...

خواهر شوهرام خیلی خوبن ولی جاریام بر عکس اون یکی سر عقد بعد از تبریک گفتن پشت چشم نازک کرده بود رفته بود  من ندیدم دوستام دیده بودنش  نمیدونم چرا ؟!!

❄❄❄❄❄

واا من خواهرشوهرم دختر برادر شوهرم موقع نهار رفته بود روپاش نشسته بود  (ازنظر وزن خیلی چاق وسنش ۷ ساله ) بود منم با خنده گفتم عزیزم بشین عمه سفره ببینه مامان یهووو برگشت تو صورتم گفت توهم اگه میتونستی یه دختر این طوری  می وردی که عمه ش بزار رو پاش ..یعنی حدود چند سال ولی هیچ وقت زخم زبانش یادم نمیره .من شوهرم عاشق بچه ایم اونم دختر میدونست

خواهر شوهرام خیلی خوبن ولی جاریام بر عکس اون یکی سر عقد بعد از تبریک گفتن پشت چشم نازک کرده بود  ...

مهم نباشه برات گلم

احترام بذار و سکوت کن

بیشتر میسوزن، روخودت کار کن از هرحرفی ناراحت نشی

قوی باش و حد و حدودت رو حتی با خواهرشوهرای خوب هم حفظ کن،خوشبخت باشی انشالله

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...