2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه میخوابین تا ساعت چند؟ خوبه که تنهایین،من از خدامه تنها باشم، اون وقتا که تنها بودم ررراحت میخوابی ...

۳ تا ۱۰...ن من تنهام دیر خابم میبره..ی وقتایی تونه مادرم میرم ۱۰/۱۱خابم میبره

متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون  

یه دعا بنویس بذار زیر بالشتت عین بچه میخوابی کلا مشکلت حل میشه منم همینکارو کردم

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
یه دعا بنویس بذار زیر بالشتت عین بچه میخوابی کلا مشکلت حل میشه منم همینکارو کردم

چه دعایی

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
چقدر تو شبانه روز میخوابین؟ قرص خواب رو امتحان کردین؟

وای نه میترسم معتاد شم 

شبانه روز درحالت عادی ۶ساعت

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
چقدر تو شبانه روز میخوابین؟ راه حلتون چیه؟

از عیده که ساعت پنج  و شیش میخوابم تا ظهر  ساعت دو بیدار میشم😭

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
چه دعایی

من قبلنا از نت پیدا کردم ۴ شبانه روز نتونستم بخوابم در اخر همون دعا نجاتم داد بذار پیداش کنم بذارم اینجا

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”