2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی خیلی بد دهنه با داداشم بحثش میشه منو آبجیمو مامانو بابامو فحش میده.خانوادگی اینطورین بابام فوت کرده اونم کلی فحش داده
خدایا شکرت.دوستای منم به حاجتاشون برسون......آمین
وای خوب بنده خدا مشکل اخلاقی داره.نباید به دل بگیری.فقط شوهرتو در جریان رفتارش بذار که خدایی نکرده حرفا به گوشش میرسه تو زندگیت مشکلی نشه
خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
به جز داداشم زن داداشام و کلی مهمان خونه مامانم بودن با شوهرش بحث کرده جلو همه اونا منو فحش داده.و اون حرفا رو زده.
خدایا شکرت.دوستای منم به حاجتاشون برسون......آمین
اهان جلو خونواده بحثشون شده چه بد چطور نتونستن خودشونو کنترل کنن دو تا بچه دارن دیگه باید باد گرفته باشن دعوا مال تو خونست حداقل نه جلو دیگران کارش واقعا بد بوده که جلو خونوادت اینطوری گفته
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند حتما به همسرت بگو که جلوش رو بگیره خیلی ببخشید باید خیلی احمق باشه که به پدرتون هم فحش بده به خاطر اینه زیادی بهش بها دادین یه بار که یکی مثل خودش جلوش بایسته دیگه از این مزخرفات نمیگه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱