2777
2789
با۴۰۳۰تماس بگیرمیگن راهنمایی میکنن که بزنی یانه ولی درکل معلوم نیس تاکی این شرایط هست ولی خب بچه تب ...

من بهداشت زنگ زدم گفت دیر بشه ایمنیه بدنش پایبن میاد.

منم با این که ۲ هفته دیر زدم ولی بالاخره زدم.

و خوشبختانه آسانترین  واکسنش بود . 

حتی یه تب کوچولو نکرد بدون هیچ تب بری و از بعد از واکسن شروع به بدو بدو کرد بدون هیچ دردی.

خودم هم باورم نمی شد اینقدر آسون  ردکنه. 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با شوهرم اول وقت رفتیم که خلوت باشه هشت رفتیم.خلوت بود مسئول بهداشتم داشت ضدعفونی میکرد.ماهم پتو و اسپری الکل بردیم.یه خانوادم قبل ما اومده بودن.شوهرم گفت شما تو ماشین باشین من صداتون میکنم.کسی که قد و ورن و دور سرم میکرد بهش گفتم خودم اندازه گرفتم اعداد رو‌کفتم نذاشتم اونا اندازه گیری کنن.پتو لازم نشد رو صندلی نشستیم قبلش رو صندلی حسابی اسپری الکل زدیم خانومه هم ماسک زده بود و به خاطر خودشم شده مراعات میکرد.تو بغلم زد جایی دست نزدیم اومدیم ماشین باز دستارو ضد عفونی....

فقط زیر کاپشن آستین کوتا بپوشون اونجا مجبور نشی سه ساعت بزاریش جایی آستینشو در بیاری.

اومدیم خونه هم همه لباسامو انداختم ماشین .بهش غدا دادم و استامینوفنشو دادم یکم بازی کرد خوابش اومد خوابید بعد یکی دو ساعت بیدار شد دید یکم پاش درد میکرد.باز وقت استام....

شبشم یکم تب کرد با قطره و پاشویه پاهاش با آب ولرم کنترل کردم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

باور نمیکردم اینقد آسون باشه فقط از آلودگی بهداشت میترسیدم که اونم مراعات کردیم.من خیلی ادیت شدم گفتم همه چیو بهتون بگم چون درک میکنم که چقد مادر اذیت میشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خودکادراونجارعایت میکردن؟بیشترنگران اونام که به خاطرکنترل قدوزن ودورسرآلوده بشه

عزیزم من بیست و ششم اسفند بردم واسه واکسن هجده ماهگی خیلی خلوت بود خودشونم حواسشون خیلی بود رو پام گذاشتم پسرمو واکسناشو زدن برای قد و وزن هم من از خونه باخودم مشما بردم زیرش پهن کردم بعدم که میاری خونه تقریبا سه چهارساعت بعد درد و تبش شروع میشه که با استامینوفن کنترل میشه فرداشم که تمومه و همه چی عادی میشه

من بهداشت زنگ زدم گفت دیر بشه ایمنیه بدنش پایبن میاد. منم با این که ۲ هفته دیر زدم ولی بالاخره زدم. ...

خداروشکردخترمن تا۳۹درجه تب کردتاچهارصبح بعدش خنک شدولی خیلی بیقراری کردانقدرکه گفتم دیگه بخاطرواکسن ۱۸ماهگی قیدبچه رومیزنم😂😂

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

منم دختر بزرگم چون وزنش کم بود اذیت شد.

ولی این یکی جبران اذیتهای اون دوره رو کرد.

به حدی که به شوهرم گفتم نکنه واکسن تقلبی بود  

آخه به حدی شارژشده بود انگار  به جای واکسن تقویتی زده بود.  

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl