2777
2789
عنوان

بعداز طلاق

662 بازدید | 35 پست

کیا طلاق گر فتند؟بیایید بگید بعد از طلاق زندگیتون بهترشد یا بدتر ؟ 

بیایید بگید چطور مهرتونو گرفتید؟ من هیچی از روند مهریه گرفتن نمی دونم 

خیلی گرفتار و غمگینم دوستان  

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای زندگیت بجنگ و راحت از دستش نده

من که نمیخوام طلاق بگیرم اون بیشعور میگه نمی خوادم . منم گفتم به چپم . والا . دیگه نمیخوام منتشو بکشم خودمو کوچیک کنم

اول باید فرهنگ شهرتون رو بسنجی

مثلا تو تهران طلاق کاملا جا افتاده و به راحتی می تونی خونه پیدا کنی و زندگی کنی 

حتی مطلقه ها حکم انسان های آزاده دارن که تن به حقارت ندادن

اما تو شهرستان های کوچک سخته و طلاق تابو بدیه

من که نمیخوام طلاق بگیرم اون بیشعور میگه نمی خوادم . منم گفتم به چپم . والا . دیگه نمیخوام منتشو بکش ...

خیلی خوب میشه شوهرت درخواست بده اونوقت مجبوره همه حق و حقوقت رو بده

زنگ بزن ۱۲۹ مشاوره حقوقی قوه قضاییه است راهنماییت می کنند

اول باید فرهنگ شهرتون رو بسنجی مثلا تو تهران طلاق کاملا جا افتاده و به راحتی می تونی خونه پیدا کنی ...

توقمم طلاق زیاده . منم از حرف مردم شدید میترسم . دروغ چرا . ولی خوب دیگه از منت کشی خسته شدم . خودش گفت نمی خواد منم عمرا برم منت کشی . فکر کرده فقط خودش خوبه و هیچ ایرادی نداره . خیلی دلمو شکونده

من طلاق گرفتم 

مهریمو بخشیدم چون بعد رای دادگاه مهریه که اولش سه تا سکه هفت ماه یدونه سکه بود شوهره سابقم تهدید کرد اگه مهریه بخوای منم طلاقت نمیدم 

منم برا اینکه تو دادگاها اسیر و عبید نشم مهریمو بخشیدم 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
توقمم طلاق زیاده . منم از حرف مردم شدید میترسم . دروغ چرا . ولی خوب دیگه از منت کشی خسته شدم . خودش ...

ببخشید از شما می پرسم بچه هم دارید؟

خواهران و برادران من .قبل از هر حرفی بی زحمت یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید.خوشحال میشم که بتونم در یک سایت عمومی و اجتماعی با سایر کاربران تعاملی سازنده و راهگشا داشته باشم.دوست عزیز و محترم اگر حضور من در این سایت با طرز فکر شما متفاوته و شما دوست نداری من در این سایت باشم بدان که این سایت قانون و چهارچوب داره و این قانون به من چنین اجازه ای را داده.پس بنابراین بی زحمت به پیام های من پاسخی نده.در صورت توهین و یا هرگونه بی احترامی به مدیر سایت گزارش خواهم داد.
من طلاق گرفتم  مهریمو بخشیدم چون بعد رای دادگاه مهریه که اولش سه تا سکه هفت ماه یدونه سکه بود ...

هفت ماه یدونه سکه؟؟ چه کم

اول باید فرهنگ شهرتون رو بسنجی مثلا تو تهران طلاق کاملا جا افتاده و به راحتی می تونی خونه پیدا کنی ...

من با اینکه پسرم و ۳۵ سالمه جدا شدیم

مراسم عروسی میرم .با دل رحمی بهم نگاه میکنن

یکسری از اقوام داخل تالار روبروی من نشسته بود و دایم منو نگاه میکرد .یک لحظه حس کردم .داخل چشماش اشک جمع شده

همه اون طرف میرقصیدن .اینم منو نگاه میکرد

همش حالمو میپرسید.حرصمو دراورده بود.هر وقت حالمو میپرسید .تقریبا هر پنج دقیقه یکبار میپرسید .منم حرصم دراومده بود.بهش میگفتم حالم خوب نیست .اینجا چقدر سر و صدا داره