2777
2789
عنوان

مامایی

148 بازدید | 18 پست

ببخشید من 2 اسفند پریود شدم ولی این ماه هنوز نشدم دسترسی به داروخانه هم ندارم همه آزمایشگاهها بسته هستن ولی تاجایی که خودم میدونم جلوگیری داشتم ولی نمیدونم چرا پریود نشدم بنظرتون چکارکنم خیلی استرس دارم دوتابچه هم دارم بنظرتون چی بخورم تاپریود بشم یا اگه احتمالا باردار باشم دفع بشه

باردار نیستی بابا

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه احتمالا باردار بودی که نذار دفع بشه ولی شاید بخاطر استرس باشه سعی کن بی بی چک بزنی

من باردارم ،کوپ کردم تو این شرایط، خیلی ترسیدم, نمیدونم چکار کنم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

واسه چی ترسیدی

واسه کرونا

نترس عزیزدلم بالاخره تموم میشه خب این ترس و نگرانی شما که اثرش روی اون طفل معصوم بدتر از کروناست

دست خودم نیست بخدا، بنظر شما کی تموم میشه، نکنه همینجوری 1 سال بمونه

دست خودم نیست بخدا، بنظر شما کی تموم میشه، نکنه همینجوری 1 سال بمونه

نه بابا

یک سال چیه،با این سختگیریا کم کم حل میشه

سعی کن خودتو آروم کنی به خاطر نی نی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
نه بابا  یک سال چیه،با این سختگیریا کم کم حل میشه سعی کن خودتو آروم کنی به خاطر نی نی

چشم، ایشالا، دعا کنید، ما باردارا گناه داریم 😔

شما واسه من دعا کن

چشم عزیز دلم، الهی ک سالم و سرحال باشی و به هرچیزی ک میخوای برسی