2777
2789
من تاریخ پریودیمو یادم رفته نمیدونم کی بیبی بزنم🤕

من یادمه ولی ۲۴ بهمن باید پریود میشدم نشدم من کلا اتفاقهای روزمره رو مینویسم ۲۱ بهمن نزدیکی داشتم و سونو من ۶ هفته رو نشون میده حالا داستانم زیاده ممکنه تو این ۳ روز اخر مونده ب پریودم لقاح صورت گرفته باشه اخه ساگ دارم جنین ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادمه ولی ۲۴ بهمن باید پریود میشدم نشدم من کلا اتفاقهای روزمره رو مینویسم ۲۱ بهمن نزدیکی داشتم و ...

من پریودم منظم بود تو دی ماه ده روز از موعدم گذشت و پریود نشدم از دادم منفی بود دکتر سونو کرد گفت ی کیست 3سانتی داره ی بسته ال دی 21شب بخوری اب میشه کیستت،حالا یادم نیست 1 اسفند پریود شدم یا 8 اسفند،از 15 اسفند تا الانم خونه مامانمم ب تقویمم دسترسی ندارم

دکتر میگه یا پوچ یا لقاح دیر انجام شده

من مرداد ماه سقط کرد تو شش هفته،صبر کردم شاید قلبش بزنه ک نزدو تو خواب افتادم رو خونریزیو سقط شد،هیچ کاری جز صبر نداری،دوستم بهش گفتن پوچ 3بار سونو داخلی انجام داد دوبارش گفتن پوچ بار سوم گفتن لقاحت دیر صورت گرفته و دراصل 21روزت هست و خیلی ریزه الان اون بچه 18ماهشه و مامانش تو این او۱اع کرونایی دغدغه واکسن 18ماهگی رو داره

من مرداد ماه سقط کرد تو شش هفته،صبر کردم شاید قلبش بزنه ک نزدو تو خواب افتادم رو خونریزیو سقط شد،هیچ ...

ای جان خدا حفظش کنه ان شالله هر چی خیره واس ما پیش بیاد پس صبر کنم باشه عزیز جان