2777
2789
عنوان

بیاین ببینین فقط من اینطوریم....

285 بازدید | 19 پست

نمیدونم واقعاچیه وسواس فکری دارم یاچی

مثلامن اگه یه روزیه عطربزنم به خودم واون روزاتفاق بدی برام بیفته دیگه تاچندوقت نمیتونم ازاون عطربزنم یامثلااگه یه عطری برام اشناباشه ویه خاطره ای ازش داشته باشم تاچندسال اون بو روکه میشنوم یاداون خاطره میفتم ومیرم توحس

یاچون وقتی بیمارستان بودم همسرم برام کمپوت اناناس اورد الان چندساله نمیتونم کمپوت اناناس بخورم 

یامثلاتاچندوقت نمیتونستم نسکافه بخورم سریه چیزدیگه 

کلاازکوچیک ترین چیزاواسه خودم یه خاطره بزرگ میسازم 

وخیلی اذیت میشم 

بنظرتون بخاطروسواس فکریه یاشمام اینجوری میشین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر وسواس فکریه

منم تقریبا همینجوریم البته نه اینقدر شدید

داداشم خیلی بیشتره مثلا اگ تو یه روزی ک اتفاق خوبی براش افتاده باشه فلان پیراهن تنش باشه فک میکنه بخاطر اونه 

سعی کن خلاف کارهارو انجام بدی 

مثلا من وقتی ک دزد اومد خونمون وقتی ک متوجه دزد شدم یه اهنگی رو داشتم گوش میدادم بعد اون دیگ هروقت اون اهنگ رو گوش میکردم استرس و طپش قلب میگرفتم و خیلی میترسیدم و اهنگو حذف کردم بعد یکسال تو یه پاساژ شنیدم ک حالم بد شد میدونستم بخاطر اهنگه ولی نمیدونستم چرا تا چند روز فکرم درگیر بود ک بعد یادم اومد بهد اون اهنگو چند روز هی گوش دادم تا دیگ الان حالم بد نمیشه

منم اینجوریم

مثلا یه تاپ تنم بود شب چشم درد گرفت رفتم بیمارستان دیگه اون تاپو نپوشیدم

عطرم برام خیلی خاطره ساز میشه

البته عطر برای همه هست

یا اگه یه غذایی بخورم بعدش به هر دلیلی حالم بد شه دیگه تا یه مدت اون غذارو نمیخورم

دقیقامثل من هستی..

اینجوری ام که مثلامیگم این لباس وهروقت میپوشم اون روزحالم خرابه..عطررومن هم دقیقادارم..

حتی لواشک یه مدلش..دیگه دلم نمیخوادازاونابخورم چون یادیه نفرمیوفتم

درکل حسابی درکت میکنگ

بخاطر وسواس فکریه منم تقریبا همینجوریم البته نه اینقدر شدید داداشم خیلی بیشتره مثلا اگ تو یه روزی ...

اخه من مثلافک نمیکنم بخاطراین لباس یااین عطربوده اون اتفاق فقط بعدش دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم 

البته نه که اتفاق بزرگ یااتفاق بدها 

مثلایه اتفاق خیلی معمولی که خوشم نیومده 

دقیقامثل من هستی.. اینجوری ام که مثلامیگم این لباس وهروقت میپوشم اون روزحالم خرابه..عطررومن هم دقیق ...

دقیقااا منم نسبت به همه چیز خاطره دارم 

ولی فقط من فک نمیکنم بخاطراین لباس این اتفاق افتاده فقط بعدش دیگه نمیتونم استفاده کنم ازش

منم اینجوریم مثلا یه تاپ تنم بود شب چشم درد گرفت رفتم بیمارستان دیگه اون تاپو نپوشیدم عطرم برام خی ...

😐😂😂

مثلامن میرم شهرستان خونه مامانم بعدکه میخوام بیام نسبت به همه چیزاون خونه خاطره دارم 

مثلاحس میکنم نمیتونم ازاون مبلاجدابشم وهی همه خونه رودورمیزنم😐😂

نه بابا، اینجوری ذهنت داغون میشه که🙄🙄

واقعاداغون شده 

انقدرکه به چیزای جزئی فکرمیکنم 

مثلاهی به مرگ عزیزانم فک میکنم وگریه میکنم وفکرمیکنم وقتی من توهمه چی ازشون خاطره داشتم اگه یروزنباشن قطعانمیتونم بااین همه خاطره کناربیام ومیمیرم