2777
2789
عنوان

تاخیر درپریود

85 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من 2 اسفند پریود شدم ولی این ماه هنوز پریود نشدم تاجایی که مطمین هستم رعایت کردم الانم ازاسترس زیاد حالم بدشد که نکنه باردارم آخه دوتا بچه دارم نمیدونم چکار کنم همیشه پریودم با سه چهارروز تاخیر میشد ولی این دفعه نمیدونم چرا نشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس که خیلی داشتم این مدت به خاطر این ویروس کرونا 

خو پس نگران نباش ريختى بهم ريلكس كن ميشى 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

دقیقا منم همین مشکلی دارم ولی ۳باید عادت میشدم هنو نشدم از استرس دیگ دارم دیوونه میشم ی مشکل هس ک  نباید باردار بشم دو سه روزه ک زعفرون و رازیانه و بابونه میخورم ولی هنو عادت نشدم اگ راه حلی میدونین بگین لطفا 

بی بی چک هم زدم منفی بود 😕😕😕

درست شبیه من هستید منم هرچی زعفرون و رازیانه و زیره میخورم هیچ اثری از پریود نمی بینم بی بی چک هم امروز زدم منفی بود دیگه دارم کلافه میشم

درست شبیه من هستید منم هرچی زعفرون و رازیانه و زیره میخورم هیچ اثری از پریود نمی بینم بی بی چک هم ام ...

تمام علائم عادتمو دارم ولی نمیدونم چرا نمیشم پس☹️☹️،،الان تکلیف ما چیه دقیقا؟؟؟این ک آزمایشگاه هم تعطیل این روزا😐😐😐

والا من واسه دوتا بچم اول از بی بی چک استفاده کردم درست بود 

اگ درس بود پس میشی نگران نباش !!من امروز شدم البته عرق رازیانه زیاد خوردم ینی یک لیتر و‌تو دوروز خوردم 🙈🙈

اگ درس بود پس میشی نگران نباش !!من امروز شدم البته عرق رازیانه زیاد خوردم ینی یک لیتر و‌تو دوروز خور ...

کاش منم بشم شده واسم عقده 😂😂😂

پس منم برم عرق روبگیرم