2777
2789
عنوان

فهمیدم کی گفته

1435 بازدید | 20 پست

همسایه ها نگفتن .جاریم تو جمع گفته زنش گریه نمیکنه 😡 ( شوهرم فوت کرده) به قران از حرص دستام میلرزید میخواستم برم یقشو بگیرم از پنجره پرتش کنم بیرون ( اون از اولش کلا پشت سر من حرف میزنه) یبارم جوابش دادم . شوهرم غریبه س و بعد چهلم دیگه رفت امدی باهاشون نخواهم داشت. از حرصم دلم نمیخواد دیگه پنجشنبه ها برم مجلس

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا فوت کردن ؟

غریبس ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

تا یه مدت تو شوکی عزیزم...

میفهمم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

عزیزم خدا صبرت بده اما اگه بخای حرص حرف های یه مشت احمق رو بخوری زیاد دووم نمیاری سعی کن خیلی کم حضور پیدا کنی تو مجالسی که اینا هم هستن اگه هم چیزی گفت تیز جوابشو بده تا پرووتر نشه 

عزیزم نمیخوام قضاوتت کنم ولی از تاپیکات معلومه خیلی خونسردی ولی واسه حفظ ظاهر هم که شده جلو اونا گریه کن 

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
خدا بیامرزه. محلش نده.مراسمم که گفتن ممنوعه نگیرید. دیگه ازشرش راحت میشی. بجه داری؟؟؟؟؟

نه 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
نه  

یجورایی بی تفاوتی بنظرم 

کسی که داغداره شبو روزشو نمیفهمه اون کجا جاری وووووو

کلا اینجا رو جاری مشکل دارن عین امریکا دشمن فرضی 😁بابا بیخیال زندگیتو بکن 

کی چیگفت 

کی چکار کرد 

به روزهای تلخ تنهاییت فکر کن از یاد اونا در میای 

خدا با ماست❤️😍