خخخ نمیشه که همه دردا و مشکلاتش مال ما باشه اونام دارن بابا میشن و باید یکم سختی بکشن حالا بخاطر کرو ...
اتفاقا من فکر میکنم اوایلش سختره چون اخرای بارداری بیشتر سنگینی ادمو اذیت میکنه ولی اوایلش همش ازمایش و سونوگرافی و ویار البته من اینجوری بودم امیدوارم شما ویار نداشته باشی خیلی بده
البته بستگی به دختر و پسر هم داره دختر تو هفتهای اخر لگد زدناش خیلی زیاده که همین باعث بیخوابی میشه ولی پسر کمتره خیلی ارومه شاید شما این حالت هارو نداشته باشی ولی من هفت ماه به بعد کلا شبا بیدار بودم چون سزارین بودم باید دراز میکشیدم ولی خواب نداشتم
البته بستگی به دختر و پسر هم داره دختر تو هفتهای اخر لگد زدناش خیلی زیاده که همین باعث بیخوابی میشه ...
نی نی منم دختره، بله خیلی حرکات شدید و دردناکی داره، البته بیشتر وقتی به پهلو میخوابم و شکمم یه لحظه آویزون میشه خیلی درد میگیره، پس این حرکات دردناک جنین عادیه؟
نی نی منم دختره، بله خیلی حرکات شدید و دردناکی داره، البته بیشتر وقتی به پهلو میخوابم و شکمم یه لحظه ...
خوب من الان دقیقا نمیدونم که لگد جنین باعث درد میشه یا شکمتون وقتی به پهلو میخوابین درد میگیره من در دورانحاملگی بعضی اوقات دخترم یهو از اون ور میومد اینور که من به شکم درد عجیبی مبگرفتم که عادی بود دیگه ماه هشتم اونجا گیر کرد واسه همین یزارین شدم