2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک وعینک بزن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

استفاده نکن خطر داره برات

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

باآب مخلوطش کن واسه ضدعفونی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

مث من.‌ نفسم بندمیاد

استفاده نکن بجاش پودر ماشین بریز

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

🚑*جدی بگیرین...* 🚨

*#کرونا چیزی  نیست جز #وایتکس*

*وایتکس را  از خانه هایتان  دور  کنید*

*سخنگوی  بهداشت جهانی با نقشه از پیش  تعین  شده از طریق نفوذ اسرائیل  توسط  وایتکس به  کشتار   جهانیان  شتافته*

از اینهمه کشور های دنیا چرا *اسرائیل* کرونا ندارد!!!!?

*وایتکس شوینده  ای  که ظاهرا برای  #ضدعفونی طراحی  کرده اند،...  #سلاح_سرد  کشتار_جمعی  مردم  جهان ومخصوصا ایران  است*

*استشمام   ضدعفونی کننده  وایتکس  به ریه  ها  آسیب  جدی  می رساند  شش ها  را  سفید  می کند  تنفس  را  سخت  می کند  تب  ولرز  به  همراه  دارد*

*شخص  دچار  سرفه های  شدید  می  شود  کرونا  چیزی  نیست  جز  وایتکس*

*در منزل محل کار  به  هیچ  عنوان  از محلول  #ضدعفونی وایتکس واب    استفاده  نکنید*

*#گاز  موجود  در وایتکس  بسیار  قوی  و #کشنده  است*

*#وایتکس مرگ خاموش  می آورد*

*ملت  فهیم  ایران  زودتر  از  هر دانشمند  دیگری  راز  کرونا  را کشف  کردند*

*این  پیام  را  بسیار  جدی  بگیرید  و به   دیگر  ایرانیان  منتقل  کنید  تا   سخنگوی  بهداشت   جهانی  بداند    که  ایرانیان  دستش  را  خواندند  او قصد  نابودی  جهان  را  دارد*

*کرونا  وایتکس  وایتکس  پوست  دست  را  می  سوزاند   وایتکس  #ریه ها  و #شش  ها را  در  زمان  بسیار   کوتاه  از بین  میبرد  و متاسفانه شخص  را  به کام  #مرگ  می کشاند*

*ضدعفونی کردن  با #وایتکس  حتی  به  مقدار  یه قطره  در یک  لیتر  آب  #استشمامش  باعث  مرگ  #زودرس   می شود  که  امروز  بنام  مرگ  کرونایی  نسبت  داده  شده است*

*توروبه هرکس دوست دارین، #وایتکس  را  از  محیط  زندگیتان  دور   کنید  باور کنید #کرونا  همان  وایتکس است* #سرماس

*خواهشمندیم این #هشدار را جدی  بگیرید  و اگر دلتون به رحم اومد لطفا دیگران  را  هم  از این  #آسیب  نجات  دهید* #دکترمحیی

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اره منم از اون روز سرفه میکردم یکم عسل خورم بهتر شدم

منم دستشویی وحمام و روشویی همینجورمیشورم یکبار جوهرنمکم قاطی کردم نفسم رفت شانس اوردم..سه روزی یکبار میشورم سرویس بهداشتی رو

2790
2778
2791
2779
2792