2777
2789
عنوان

سوال

152 بازدید | 9 پست

سلام...بچه ها من ی سوال داشتم هرچند این موقع شب وقت مناسبی نیست!بی خوابی زده دیگه!...

کسی اینجا اهل شیرگاه مازندران هست؟

یاکسی میدونه ک چجور مردمانی داره؟امنیتش چطور هست؟

کلا کسی اطلاعاتی داره درموردشیرگاه...

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرگاه یه شهرکوچیکه قبل قائمشهرجای دنج وخوبیه اکثرتهرانیااونجاویلاساختن وخیلی باصفامن شوهرم قائمشهریه وتاحالاچیزبدی درموردشیرگاه نشنیدم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
شیرگاه چیه

شیرگاه مازندران..همون جا ک فیلم پایتخت رو ضبط کردن

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
من فقط می‌دونم بین قائمشهر و سوادکوهه

مرسی زینب جان♥️

شیرگاه یه شهرکوچیکه قبل قائمشهرجای دنج وخوبیه اکثرتهرانیااونجاویلاساختن وخیلی باصفامن شوهرم قائمشهری ...

اول قرار بود بریم ساری البته برا زندگی...بعد ک شیرگاه رو دیدم خیلی خوشم اومد گفتم حداقل برا یکسال هم ک شده بریم.فقط نمیدونم خونه های اپارتمانی دارن یان..میدونی؟

اول قرار بود بریم ساری البته برا زندگی...بعد ک شیرگاه رو دیدم خیلی خوشم اومد گفتم حداقل برا یکسال هم ...

بله دارن هم بافت قدیمی هم اپارتمان به نظرمن ساری دسترسی بیشتری داره ولی شیرگاه سکوت وارامش بیشتری داره بسلامتی گلم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
بله دارن هم بافت قدیمی هم اپارتمان به نظرمن ساری دسترسی بیشتری داره ولی شیرگاه سکوت وارامش بیشتری دا ...

مرسی عزیزم...اره اول قرار بود بریم ساری...نمیدونم شاید الانم رفتیم ساری..ولی شیرگاه جای خوبی بود😿

@دخترسردرگم  

ببخشید شما رو تگ کردم اخه تاپیک هاتون قفل بود، میشه لطفا درخواست دوستیم رو قبول کنی، بخاطر اون ابجد میخوام اگه لطف کنی ممنون میشم