2777
2789

اولا دعای سلامتی امام زمانمون:

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم کن لولیک الحجه ابن الحسن صلواتک علیه و علی آبائه فی هذه الساعه و فی کل ساعه ولیا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتی تسکنه ارضک طوعاو تمتعه فیها طویلا.برحمتک یا ارحم الراحمین

دوما شهدا رو یاد کنید با ذکر صلوات

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

شهید# ابراهیم هادی

شهید# حجت الله رحیمی

شهید# محمدهادی ذوالفقاری

شهید# حجت الله امیرصوفی

شهید# محمدرضا تورجی زاده

شهید# احمدمشلب

شهید# محمدرضا دهقان

شهید# جهاد مغنیه

شهید# محسن ححجی

شهید# امید اکبری

شهید# حمید سیاهکالی مرادی

شهید# ابراهیم همت

#شهید باکری

#شهید براتعلی نظر زاده

به نیت این دوستای شهیدمونم صلوات بفرستید

حالا حاجاتتونم بخواید 

انشالله حاجت روا بشید

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏

شهید امید اکبری رو میشناسین؟

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم عجل الولیک الفرج

سلامتی

آرامش

آسایش

برای همه مردم جهان و ایران عزیزمون،ان شالله🌹

ای آتادان،آنادان،مهربان الله😍اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.محتاج دعای خیرتون هستم.باسپاس🌹

خواهرجان، 14صلوات فرستادم، ممنون که به مایادآوری کردی، لطفا برای شهید نادر حمید صلوات بفرستید🌹🙏

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خواهرجان، 14صلوات فرستادم، ممنون که به مایادآوری کردی، لطفا برای شهید نادر حمید صلوات بفرستید🌹🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انشالله خدا به آبروی شهیدامون مارو هم هدایت کنه

از شهدای ترور بودت چطور مگه؟عملیات تروریستی سیستان 

ذاکر هیئت فدائیان حسین (ع) اصفهان بود کنار سید رضا نریمانی منو شوهرم هر هفته میرفتیم جلسه البته شوهرمم از نزدیک میشناختش و سلام علیکی داشت باهاش

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشالله خدا به آبروی شهیدامون مارو هم هدایت کنه

ممنون گلم، عید نوروز میخواستم برم سر مزارش که نشد😘🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
واقعا؟ رفیق شهید منم هستن...

بله عزیزم توی مراسم وداعش که آوردنش داخل هیئت منم بودم خیلی مراسمش سخت بود همه واسش زار میزدن چهلشم توی خوزستان شلمچه بودیم که سید رضا نریمانی واسه پدرشو برادرش لباس گرفته بودن و از عزا درشون آوردن

بله عزیزم توی مراسم وداعش که آوردنش داخل هیئت منم بودم خیلی مراسمش سخت بود همه واسش زار میزدن چهلشم ...

خیلی نسبت به این شهید و شهید حجت الله رحیمی کشهید ذوالفقاری حس خوبی دارم خیلی زیاد

خیلی نسبت به این شهید و شهید حجت الله رحیمی کشهید ذوالفقاری حس خوبی دارم خیلی زیاد

همیشه میدیدمش ذکر میگفت وقتی شهید شد اصلا باورم نمیشد یه پسرکوچولوی مظلوم ۳ ساله داره 

همیشه میدیدمش ذکر میگفت وقتی شهید شد اصلا باورم نمیشد یه پسرکوچولوی مظلوم ۳ ساله داره 

شهید شدن خیییییییلی خییییلی خودسازی قوی میخواد.خوشبحالشون.دیگه قران که میگه شهدا زنده هستن هرکی شک کنه کافره..بالاسر پسر عزیزش هست حتما 

شهید شدن خیییییییلی خییییلی خودسازی قوی میخواد.خوشبحالشون.دیگه قران که میگه شهدا زنده هستن هرکی شک ک ...

آره همینطوره شهدا زنده هستن فک میکنم آخرین مداحی که سید رضا خوندن و شهید امید اکبری ذکرشونو گفت این بود

ما همه میریم شهدا هستن قرآنمون میگه شهید زنده ست اگه دوست داشتین گوش کنین واقعا دلنشینه