2777
2789
عنوان

همگی بیاید

51 بازدید | 8 پست

وقتی میخوای ی چیزی از ته دلت فراموش کنی چیکار میکنی در طول مدت فراموشش کنی اگ اون موضوع اینقد دردناک و غمناک باشه ک اشکت دربیاره اونوقت چطوری باهاش کنار میای اقایونم نظر بدن مشکلی نیست 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
گذشت زمان فقط

گذشت زمان خاطره ها رو از بین نمیبره ک 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشت زمان ازبین بردن خاطرات عکس و هدایا تو ذهنت بیشتر ویژگیای منفیه طرف رو یادت بیار تا کم کم دلتو بزنه اما گذشت از اینا اولش نابود میشیااا گریهاتو باید بکنی اینا همه بعد گریه زاری اتفاق میفته کلن دل ک رنجید ازکسی خرسند کردن مشکل هست شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است

گذشت زمان ازبین بردن خاطرات عکس و هدایا تو ذهنت بیشتر ویژگیای منفیه طرف رو یادت بیار تا کم کم د ...

هی باخودم میگم ارزشش نداره ها اما خب نمیشه وقتی ی نفر تمام احساسات تو ازت بگیره 

خب کمرنگ تر میشه برات و خب ذهن فکر کمتر درگیرش میشه

نمیتونم 

هی باخودم میگم ارزشش نداره ها اما خب نمیشه وقتی ی نفر تمام احساسات تو ازت بگیره 

من تجربه زیاد دارم الان خیلی گریه میکنی داغونی همش تو خودتی هیچ چیز نمیتونه ارومت کنه حتی با اهنگ شادم ممکنه‌گریه کنی اما اروم میشی خوب میشی و بعد از طرفت متنفر میشی دیگ بهش فکرم نمیکنی به حس ازادی میرسی اولش باید ی دوره سختی رو طی کنی اینم ک میگم فراموشش میکنی دردش باهاته اما تو دیگ دوسش نداری،البته اینا بستگی ب سن خودت و رابطه ای ک درگیرش بودی داره

[QUOTE=130082461]من تجربه زیاد دارم الان خیلی گریه میکنی داغونی همش تو خودتی هیچ چیز نمیتونه ارومت کنه حتی با اهنگ اره میدونم تجربه نکردم ولی سخته واقعا مشخصه ک سخته