2777
2789
عنوان

دانشجوی پرستاری ام بیاین یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 59 پست

نه خب حق داری الان بالاخره  ولی اگه وقتی کرونا تموم شد خوشکل کردی و با سه کیلو ارایش رفتی تو بیمارستان قر بیخودی امدی خیلی بی تلبیتی و حق بقبه را خوردی

نخور زشته😂😂😂😂

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

نه نیستی 

چون هنوز تجربه لازم رو نداری و درست تموم نشده خطرناکه اصلا بری 

هم برای خودت هم بیمارستان

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیمارستان ینی همین کرونا نبود صد مریضی دیگس اگ میدونی سلامتیت تو خطره چرا رفتی پرستاری این شغل کلا همینه

کاربری قبلیم ترکید😒⚡‏قهر نكنید هيچوقتهميشه يه نفر هست كه پير ميشه سر نخنديدناتون...!
شما وطبفه ای نداشتی اما اگه میموندی بهتر بود برا خودتمتجربه 

نرفته بودم هنوز. ولی سه روز قبل زنگ زدم که اگه نیرو لازم دارین نوز بیام گفتن خبر میدیم

فک کنم رفتم تو بلک لیست😎😁

دخترم شما هنوز جوجه ای 

اگر سابقه کار داشتی و انصراف میدادی میگفتم آره سنگدلی ولی حالا که هنوز نرفتی از محیط خبر نداری و تجربه نداری همون بهتر که نرفتی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
بیمارستان ینی همین کرونا نبود صد مریضی دیگس اگ میدونی سلامتیت تو خطره چرا رفتی پرستاری این شغل کلا ه ...

این بدبخت هنوز دانشجو هست چرا اینجور باهاش صخبت میکنید وظیفه ای نداره و بیرحمیه ازش بخوان بره تو این شرایط سرکار 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تاپیک اخر منم نگاه کن 

حقیقت#  

باز حداقل بخش بستری بیماران کرونا وسایل پوششی کافی داره

خفه میشی ولی....بخش های دیگه که....

خدا حفظتون کنه  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
بیمارستان ینی همین کرونا نبود صد مریضی دیگس اگ میدونی سلامتیت تو خطره چرا رفتی پرستاری این شغل کلا ه ...

خانوم شما از این محیط و تازه واردین این رشته خبر ندارین چرا اینجوری قضاوت میکنین

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
حقیقت#   باز حداقل بخش بستری بیماران کرونا وسایل پوششی کافی داره خفه میشی ولی....بخش های دیگ ...

ممنون عزیزم 🏵

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
این بدبخت هنوز دانسجو هست چرا اینجور باهاش صخبت میکنیو وظیفه ای نداره و بیرحمیه ازش بخوات بره تو این ...

من مامانمم پرستاره خیلیا هستن تو خانواده و اطرافیانم خودمم میخام برم پرستاری چون واقن حس خوبیه جون آدما رو نجات بدی این کار کلا همینه باید آدم واقع بین باشه کسی ک دلشو داره باید بره تو اینجور کارا حالا منم ب ایشون توهین نکردم صلاحشو میدونه دگ

کاربری قبلیم ترکید😒⚡‏قهر نكنید هيچوقتهميشه يه نفر هست كه پير ميشه سر نخنديدناتون...!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز