2777
2789
عنوان

مادرا کمک

42 بازدید | 4 پست

پسرم سه سالو سه ماهشه خوب نمیتونه صحبت کنه فقط کلماتی مثل بیا ورفت مامان بابا ونه رو میگه هوشش خوبه شنوایشم خوبه .همه کاراش عقب بود نافش بیست روزگی افتاد چاردست وپایی وراه رفتنش هم دیر بود .خیلی نگرانم میدونه نباید تو خونه جیش کنه ولی نمیتونه بگه جیش .فردا هم خونه مادرشوهرم دعوتیم بازهمه هستن اونجا باید جواب هزار نفرو بدم .گفتار درمانی بردیمش قبل کرونا دیگه کرونا اومد قطع کردم بچه ای خجالتی هست .بخاطری که جیشش رو نمیگه نمیتونم بزارمش مهد .چکار کنم هرشب گریه میکنم کمکم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ما زیاد شهر پیشرفته ای نیستیم اینجام زیاد گفتار درماناش خوب نیستن همش دوتا گفتار درمان داره .

بایدبیفتی دنبالش دیگ بچش بعدهامشکل نشه هرجاشده باشه ببرش البته بعدمریضی

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏

نگران نباش خواهر جون خودش به مرور خوب میشه بعضی از بچه ها اینطورن دیرتر عمل میکنن میتونی پوشکش کنی فقط دعواش نکن و سرزنشش اصلا نکن جایی هم که میری از کاراش حرفی نزن که مسخره ش کنن چون اعتماد به نفس بچه ت کم میشه و ممکنه بدترم بشه صبور باشی درست میشه