2777
2789
عنوان

مادرشوهر و خواهر شوهر ید

281 بازدید | 21 پست

مادرشوهر و پدر شوهرم ازهم جدا شدن وقتی با شوهرم ازدواج کردم مادر شوهرم یه هزاری به پسرش نداد ولی در عوض همش واسه دوتا دختراش خرج میکرد با اونکه حقوق بگیرم هست حقوق باباشو میگیره تازه از این بدتر واسه دوست پسر جوونش خرج کرد که باهاش بمونه ولی به پسرش میرسید همش میگفت ندارم الان چهارساله تحملش کردم همش میاد خونه ما بعد خونع خودش دعوت نمیکنه جدیدنا میبینه شوهرم ازش دوری میکنه بهش پول میده ولی صدتا درخواست داره یکیش این که باید کاردستی هوی دختر ۹ سالشو درست کنم من دیگه خسته شدم از سال ۹۹ تصمیم به قطع رابطه گرفتم به شوهرم گفتم مادرت دیگه حق نداره خونمون بیاد شوهرمم قبول کرد 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

طرف حسابم تو نیستی 

دوست دارم همه ببینن 

لطفا دست از این حرفا برداریم 

از مادر و پدر و خواهر و برادر شوهر 

لطفا ب چیزای مهمتری فکر کنین

وقت خودتونو با چیزای بهتر بگذرونین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی باشه مادرشه شیر بهش داده و بزرگش کرده.یه روزی پسر دارمیشیااا اونوقت عروست باهات قطع رابطه میکنه ...

به نظرم شیر همچین مادری حرومه این اصن به پسرش عاطفه نداره فقط خودشو دوتا دختراشو میخواد شوهرمم ازش بدش میاد اگه قرار باشه من همچین مادری باشم بزار پسرو عروسم باهام قطع رابطه کنن 

مردی ک مادرشو کناربزاره توروهم یه روز کنار میزاره همیشه خانومی کن.

نه عزیزم مادرشو به خاطر بد بودن کنار میزاره اگه مادرش خوب بود مطمئن باش قبول نمیکرد بد من نمیفهمم فاز شماهاچیه که حق میدین به مادر هر کاری بکنه 

به نظرم شیر همچین مادری حرومه این اصن به پسرش عاطفه نداره فقط خودشو دوتا دختراشو میخواد شوهرمم ازش ب ...

چون پول نداده به شوهرت شیرش حرومه؟منم اونقدا دل خوشی ندارم از خانواده شوهر ولی خب قطع رابطه نکن همیشه سیاستت رو حفظ کن

چون پول نداده به شوهرت شیرش حرومه؟منم اونقدا دل خوشی ندارم از خانواده شوهر ولی خب قطع رابطه نکن همیش ...

نه به خاطر پول ندادن نیست به خاطر اینه که پسرش عروسی کرد احتیاج داشت بهش ولی اون بین پسرشو دوست پسرش دوست پسرشو انتخاب کرد و به اون پول داد

خب یعنی شوهرت میره به مادرش میگه دیگه خونه ما نیا اخه مگه  میشه

نه میخواستبیاد بهش گفت نیا اره چرا نمیشه

این حرفا فکرا ب آرامش کمک میکنه؟

بازگو کردن دلیل استرس به آرامشش کمک میکنه 

وقتی به این دلیل استرس میگیره میاد میگه.حتی اگر کسی راهنمایی نکنه همین که با چند نفر درد و دل کرده آروم میشه