2777
2789

ها🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه خودتو کوچیک نشمور دوم اینکه کاریو حتی نمیتونی انجام بدی بگو میتونم 

ب این فک نکن طرف از تو بهتره یا بیشتر دار تو خیلی پیشش کوچیکی و هیچی نیستی تو توی جایگاه خودت برای خودت ارزش قائل شو

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خب اخه ما اطلاعاتشو نداریم که بخوایم اظهار نظر کنیم ولی یکی از راهاش اینه که بدونی با کدوم قسمت خودت چه اخلاقیچه ظاهری مشکل داری و ناراضی هستی،اگه سعی کنی اون نقصو از بین ببری خیلی تاثیر داره تو اعتماد بنفست

خب چطوری

کتاب شفای زندگی صوتی رو دانلود کن

کتاب خودت باش دختر

شرمنده نباش دختر

اینا یادت میدن

باید به خودت احترام بذاری و برای خودت ارزش قائل بشی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

اعتماد بنفس تو دوره ی رشد آدم بوجود میاد وقتی اطرافیانت تو رو واقعا دوست داشته باشن با همه ی ایرادات و حسنات تو به این نتیجه میرسی که انسان با ارزشی هستی واین یعنی اعتماد بنفس منظورم اینه مثل یه ساختمون باید از کودکی روش کار بشه اینکه بگیم خودتو دوست داشته باش بدون اینکه بدونیم تو چ شرایط و با چ طرز فکری بزرگ شدی و به اینجا رسیدی سخته و کار مشاوره عزیزم.