2777
2789
عنوان

مومک عربی

111 بازدید | 13 پست

کیااستفاده کردن؟.درد داره؟ من فقط دستامو میخوام بزنم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش نسبت ب موم هایی ک با پد باید بکنی کمتره 

عه یعنی بستگی به مومک داره دردش؟

شما چقدر خریدیش؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من استفاده میکنم راضیم موهام و نازک و کم کرده دردش شاید بار اول زیاد باشه به مرور که ریشه موها سست ب ...

جدی چه عالی..موهاتون پر و ضخیم بود یا کم.؟

بعد استفاده ک میکنین بعد از چند وقت در میاد؟

من استفاده میکنم راضیم موهام و نازک و کم کرده دردش شاید بار اول زیاد باشه به مرور که ریشه موها سست ب ...

روش خاصی داره؟نکته ای چیزی؟اون مقداری ک مصرف میشه برای هر سری فقط یکبار میشه استفاده کرد؟

جدی چه عالی..موهاتون پر و ضخیم بود یا کم.؟ بعد استفاده ک میکنین بعد از چند وقت در میاد؟

آره خیلی موهام پر و ضخیم بود ،نزدیک به سه سال موم گرم میزدم که پوستم نازک شد و دیگه اصلا نتونستم داغی موم و وکس و تحمل کنم

الانم یه سه چهار سالی هست موم عربی استفاده میکنم اینقدر نازک شده که اگه تنبلیم نشه خودم انجام میدم دیگه آرایشگاه نمیرم

تقریبا ماهی یبار انجام میدم شایدم بیشتر طول بکشه

روش خاصی داره؟نکته ای چیزی؟اون مقداری ک مصرف میشه برای هر سری فقط یکبار میشه استفاده کرد؟

قبل استفاده یکم با دستت باید ماساژ بدی بعد رو پوست امتحان کنی ببینی مو‌ رو برمیداره یا نه ،اگه برنداشت بازم ماساژ بده

فشار دست خیلی مهمه باید قشنگ موم رو با فشار بکشی روی پوست که موهای ریز و زیر پوستی  رو هم در بیاره

یه گوله رو که برداری واسه یه قسمت بدن کافیه،البته بستگی به حرارت پوستت داره اگه خیلی گرم باشه زود شل میشه ،باید جلوی باد کولر انجام بدی اگه پوستت هم سرد باشه موم روی پوست حرکت نمیکنه باید بیشتر ماساژ بدی گرم بشه ،چندبار استفاده کنی قلقش میاد دستت