2777
2789
با اون ننه ی بیشعورش🤣🤣🤣🤣

واااای آرررره

ی روزایی چه قدر غصه میخوردم با این غصه

یادش بخیر

خدا بیامرزه ادمین نودهشتیا رو

فضای دوست داشتنی ای بود

ولی مامان فقط مامان صنم 😍

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای آرررره ی روزایی چه قدر غصه میخوردم با این غصه یادش بخیر خدا بیامرزه ادمین نودهشتیا رو فضا ...

آخ آره👌🏻

یادش به خیر😪

چه مامان کار درستی داشت خدایی 🤣🤣

چقدر واسه صنم گریه کردم من🤣

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
دیوونه شدم میخوای اسم رمان هاشوبگم بااین که خانو خانزادست خوبن؟؟

من روبیکا ندارم اره بگو اگه میشه از توی گوگل و اینا دانلود کرد منم خان و خانزاده دوس دارم تا حدودی😂😊

آخ آره👌🏻 یادش به خیر😪 چه مامان کار درستی داشت خدایی 🤣🤣 چقدر واسه صنم گریه کردم من🤣

منم 🤣🤣🤣

فک میکردم فقط خودم اینجوری بودم 😅😅

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

تو نت سرچ کن رمان های مهسا زهیری

همشون عالین

من روبیکا ندارم اره بگو اگه میشه از توی گوگل و اینا دانلود کرد منم خان و خانزاده دوس دارم تا حدودی😂 ...

اره میشه از گوگل گرفت

خانزاده و دلربا

گرداب 👉این خانی نیست یه جورای جاسوسیه 

اقامعلم جذاب-که عمارتی برای عاشقی هم هست اسمشه تویه کنال که هردوتاشو کنار هم گذاشته بود 

ملکه کوچک دوتا ملکه کوچک هست یکیش تویه شخصیت اصلیش هیوا و یاسر هست اینو بخون خیلی جالبه

عروس استاد 

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
منم 🤣🤣🤣 فک میکردم فقط خودم اینجوری بودم 😅😅

نه تنها نیستی🤣🤣🤣🤣

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌