2777
2789
عنوان

دلتنگی مهژین😞💔

110 بازدید | 16 پست

دلم واسه کسی تنگه که نمیدونههمونقدر که بهش وابستم همونقدرم ازش میترسم  💔😞 

کسی که او خیالم جرات بیشتری دارم کنارش

اما تا میبینمش.. تا صداشو میشنوم دلهره میاد سراغم😖

نگرانش میشم

نگرانم میشم

نگران روزایی که شاید هیچوقت نیان میشم

و نگران روزایی که ممونه بیان

تو خیالم دل و جرات رویارویی با خودش و اینده مشترکمون دارم

اما تو واقعیت باهاش راحت نیستم و نگاهمو ازش میدزدم.. نمیخوام کسی بفهمه خیلی وقته عاشقش شدم نمیخوام دستم براش رو شه.. چون مطمئن نیستم از این عشق و عاقبتش.. لبخنداش واقعی به نظر  میاد ولی من مطمئن نیستم که واقعا آرومه یا داره تظاهر میکنه.. من تمام گذتشو میدونم اونم میدونه که من میدونم؟

یکی بهش بگه مهسا همه چیو میدونه.. خر خودتی با سیاست

میشناسمش  اما نه همشو .. اون نصفش بیشترشو تو قلبش قایم کرده و نمیخواد نشون کسی بده😔مخصوصا من! میخواد گولم بزنه؟

من نمیتونم صاف تو چشاش  نگا  کنم ازش میترسم اون میخواد قلبمو اسیر یه عشق شاید غلط کنه 

فقط تو خیالمه که میتونم کشفش کنم

تو  خیالم باهاش کلی حرف میزنم😔😓

تو همون خیالاتم  کنارش گریه میکنم😢

بارها باهاش قهر کردم😔 گفتن دیگه تنهام بزار..

بعد بخشیدمش😞 گفتم می مونم کنارت..

تو همون رویاها براش دل سوزوندم😞💔🔥غصه‌ غمای احتمالیشو و تنهاییشو خوردم

تو همون خیالا برای اینکه از دستش ندم صبوری کردم😔 گفتم صبور باش دختر تو از واقعیت خبر نداری اما همش گول زدن خودم بوده 

واقعیت واضحه واضح...!!!

تکلیف من کی مشخص میشه با تو دلم؟

خدایا خدایا مگه وقتی داشتی دل رو بین ادما تقسیم میکردی  دل قحطی اومد که این 💔 رسید به من..  دلی که میخواد همیشه صاحبشو بلاتکلیف نگه داره!

نمیزاره من دلم بکنم از غلط پیش روم😓😔

دلم میخواد فراموشش کنم آخه عشق کسی که از اول سهم ینفر دیگه بوده به چه درد من میخوره..

اون روزایی که من سردم بود و حالم اصلا خوب نبود اون آغوشش سهم یکی دیگه بود، چطور میشه اینقد حقیر باشم که دلم آغوش  کسی رو بخواد که قبلا به یه نفر دیگه انحصار داشت ؟

هر بخشی از گذشتش.. آزارم میده.. وقتی میدونم همه‌ی اون گذشته ها به یه نفر دیگه تعلق داشت  به کسی که میشناسمش کسی که همه دورو بریام میشناسنش.. وقتی میدونم قراره از خیابون دانشگاهی  بگذرم که همه میدونن اون دو تا اونجا چه خاطره ها داشتن.... اصلا تو اون خیابون اصلی چقدر رفتم قدم زدم و بغض کردم که چرا من جای اون دخترشیرازی نبودم!😓😓 با همه وجودم بهش حسودیم شد 💔💔💔😢😢

وقتی از مقایسه دائم خودم با اون دختر میترسم! چه رویی برام میمونه که پا تو زندگیش بزارم..

وقتی بهم  زُل بزنه مگه میتونم باورش کنم؟ 

حتما از خودم میپرسم داره به من نگاه میکنه یا کس دیگه ای تو خیالش جای منه..؟ با هر حرکتی شک میکنم که الان تو یادش کیه؟ یادش پیش همون دختر شیرازیه ؟

وقتی هر اسمی که با هه دو چشم شروع میشه منو میترسونه! وقتی از شیراز که شهر اون دختره میترسم و و تحمل ندارم ازش بشنوم که : شیرازو دوست دارم! وروزی که اینو بگه برای من یعنی خیالش و قلبش تا ابد تو اون شهره چون حتما قلبی تو اون شهره که باهاش خاطره مشترک زیاد داره😞😞

خدایا خدایا.‌‌‌‌‌‌‌...

چرا من اینقد ذات وابسته ای دارم..

مگه هیچ دختر عاقل دیگه ای پای این عشق میمونه؟

خدایا خدایا مگه وقتی داشتی عقل و منطق تقسیم میکردی قحطی اونده بود که من الان تو تصمیم گیری موندم؟

💔💔💔😢😓

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

ای بابا دلم گرفت 🙁 

عشق چیه فدات شم ارزش و غرورت ک مهم تره 

هیچ پسری ارزش اینو نداره ک اینجوری خودت و عذاب بدی 

البته میدونم حرفام آرومت نمیکنه چون درد بدیه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیشده مهژین جونم؟

یا امام رضا... تورو به غریب بودنت قسم میدم لطفامنو به ح برسون😍💞 حالا ک خدا جون مارو توی ۸ اسفند به نام عدد امامت مارو باهم آشنا کرد لطفا تورو به تموم لحظاتی که غریب بودی لطفا مارو بهم برسون🙏❤💕
ای بابا دلم گرفت 🙁  عشق چیه فدات شم ارزش و غرورت ک مهم تره  هیچ پسری ارزش اینو نداره ک ...

❤💔😓 

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

❤💔😓 

خواستی بیاخصوصی حرف بزنیم

یا امام رضا... تورو به غریب بودنت قسم میدم لطفامنو به ح برسون😍💞 حالا ک خدا جون مارو توی ۸ اسفند به نام عدد امامت مارو باهم آشنا کرد لطفا تورو به تموم لحظاتی که غریب بودی لطفا مارو بهم برسون🙏❤💕
چیشده مهژین جونم؟

قصه‌اش درازه یه عشق چند ساله که تازه داشت روی خوش نشونم میداد اما یه چیزی تو مغزم گفت stop

خواستی بیاخصوصی حرف بزنیم

از جی بگم برات فدات🤕💔

❤💔😓 

یکم غرورت و حفظ کن سرت و بالا بگیر 

یکم انرژی مثبت بده بگو من باید قوی باشم

کسی ک مال تو نیس و لیاقت عشقت و نداره باید دور انداخته بشه

درکت میکنم چون عشق و تجربه کردم 

فرق من با تو میدونی چیه

منم طرفم لیاقت نداره 

اما عشقم و سرکوب میکنم و بهش ابراز نمیکنم ک هیچ

مدام دارم قهوه ایش میکنم چون غرور و ارزشم مهم تره

توام سرکوبش کن و هیچی بروز نده

از جی بگم برات فدات🤕💔

هرچه دل تنگت رامیخواهد بگو

یکم غرورت و حفظ کن سرت و بالا بگیر  یکم انرژی مثبت بده بگو من باید قوی باشم کسی ک مال تو نیس ...

اگه پا رو غرورم بزارم دیگه هیچوقت خودمو نمیبخشم..

اصلا اگه یه ذره شخصیت برا خودم قائل شم نباید حتی جواب سلامشو بدم.. همه به خاطر گذشتش با پیف پیف از کنارش رد میشن فقط من باهاش مهربونی میکنم.. حتی میان میگن با این حرف نزن برات حرف درمیارن من خرررر....

اگه پا رو غرورم بزارم دیگه هیچوقت خودمو نمیبخشم.. اصلا اگه یه ذره شخصیت برا خودم قائل شم نباید حتی ...

خب دیگه داری گند میزنی 

من جوری باهاش رفتار میکنم ک انگار لوزالمعدمم نیس

درونم از احساسات داره فوران میکنه ها ولی ظاهر یخ

توام باید تمرین کنی اراده کنی جلوش محکم باشی 

بعد دو ماه کامل وابستگیت میره وقتی شما نمیتونی این عشقتو فراموش کنی انتظار داری اون عشق چند سالشو ...

من ذاتا آدم وابسته ایم هیشکی خریت وجود منو نداره.. با چند بار توجهش و شب بخیر گفتنش و حرف زدنای وقت و بی وقتش و چند تا تعریف سادش ازم بهش وابسته شدم